Sæsonkampagner

Kør sæsonen sikkert i møde

Din Hyundai passer godt på dig. Derfor må du også passe godt på den. Og vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej. Med vores sæsonaktuelle kampagner kan du sikre dig, at din Hyundai er klar til vejrskiftet.

Psst… Tilmeld din Hyundai til minHyundai og få ekstra fordele. For eksempel kan du som medlem lige nu spare penge på et vintertjek af din bil. Hent appen minHyundai til iOS eller Android allerede i dag – eller tilmeld din bil ved at klikke herunder.

 

Tilmeld minHyundai

Vintertjek af din bil

Vintertjek af din bil

Kr. 0,-* (normalpris kr. 195,-)

Få et gratis vintertjek af din bil, når du er medlem af minHyundai. Er du ikke allerede medlem, så tilmeld dig her. Om vinteren udsættes din bil for kulde, sne og vejsalt. Det er hårdt for bilens dele, og derfor er det godt at sikre sig, at bilen er klar til vinteren. Med vintertjekket tjekker vi 10 forskellige punkter på din bil. Så kan du køre trygt gennem vinteren.

Særtilbuddet på Hyundai Vintertjek er sæsonens medlemstilbud. Du sparer kr. 195,- som medlem, hvis du blot logger ind i minHyundai og viser tilbuddet hos dit lokale Hyundai-værksted. 

Friske viskerblade

Friske viskerblade

Kr. 295,-

Få et godt udsyn på vinterens køreture. Med et sæt friske viskerblade har du de bedste forudsætninger for en sikker færdsel – og så undgår du, at gamle viskerblade ridser din rude. Tilbuddet gælder til forruden.

Praktiske gummimåtter

Praktiske gummimåtter

Kr. 595,-

Regn, sne og sjap kan være hårdt for din bils beklædning. Med et sæt originale gummimåtter kan du beskytte bilens beklædning mod snavs og skidt. Samtidig er gummimåtterne nemme at rengøre.

Der tages forbehold for udgåede modeller, som ikke længere kan skaffes.

Original lakstift

Original lakstift

Fra kr. 179,-

Beskyt din bils lak mod rust med en lakstift. Selv en lille skade i lakken kan udvikle sig til et større problem – særligt om vinteren, hvor der ligger salt på vejene. Med en lakstift kan du selv behandle småskader.

Tænk originalt – det betaler sig

Vores originale tilbehør og reservedele er designet og udviklet specielt til din Hyundai. Det er din garanti for, at intet er overladt til tilfældigheder. Samtidig er det også din garanti for, at det, du får altid lever op til Hyundais strenge krav til kvalitet og holdbarhed. Kig forbi – vi hjælper dig gerne med professionel rådgivning og faglig korrekt montering.

Alle angivne priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og eventuel montering. Kontakt din nærmeste forhandler for mere information.

 

Se alt tilbehørFind forhandler

 

Alle angivne priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og eventuel montering. Kontakt din nærmeste forhandler for mere information.