Sæsonkampagner

Kør sæsonen sikkert i møde

Din Hyundai passer godt på dig. Derfor må du også passe godt på den. Og vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej. Med vores sæsonaktuelle kampagner kan du sikre dig, at din Hyundai er klar til vejrskiftet.

Psst… Tilmeld din Hyundai til minHyundai og få ekstra fordele. For eksempel kan du som medlem lige nu spare penge på et effektivt A/C-eftersyn. Hent appen minHyundai til iOS eller Android allerede i dag – eller tilmeld din bil ved at klikke her.

Effektivt A/C-eftersyn

Effektivt A/C-eftersyn

kr. 795,-

(særpris for medlemmer* - tilmeld dig her) Vidste du, at du får mere glæde af aircondition- eller klimanlægget i din bil, hvis det løbende bliver renset og serviceret? Vi anbefaler, at du hvert andet år får udført et eftersyn – så luften forbedres for dig og din Hyundai.

Se en videodemonstration her.

*Særtilbuddet på A/C-eftersynet er sæsonens medlemstilbud. Du sparer kr. 200,- som medlem, hvis du blot henviser til dette tilbud, når du bestiller A/C-eftersyn hos dit lokale Hyundai-værksted.

Praktisk lastholdersæt

Praktisk lastholdersæt

kr. 1.795,-*

kr. 1.995,- (aluminium) Brug for mere plads? Med et praktisk lastholdersæt har du et perfekt udgangspunkt for ekstra opbevaring. Brug det til tagboksen eller cykelholderen.

*Stålvarianten fås ikke til i40. Lastholdersæt fås ikke til i10 og IONIQ.

Vigtigt sikkerhedskit

Vigtigt sikkerhedskit

Kr. 345,-

Et sikkerhedskit er obligatorisk i enhver bil. Kom godt på vej med et Hyundai sikkerhedskit, der indeholder både førstehjælpspakke, to sikkerhedsveste og en advarselstrekant.

Friske viskerblade

Friske viskerblade

Kr. 295,-

Få et godt udsyn på sommerens køreture. Med et sæt friske viskerblade har du de bedste forudsætninger for en sikker færdsel – og så undgår du, at gamle viskerblade (fortsat) ridser din rude. Tilbuddet gælder til forruden. 

Tænk originalt – det betaler sig

Vores originale tilbehør og reservedele er designet og udviklet specielt til din Hyundai. Det er din garanti for, at intet er overladt til tilfældigheder. Samtidig er det også din garanti for, at det, du får altid lever op til Hyundais strenge krav til kvalitet og holdbarhed. Kig forbi – vi hjælper dig gerne med professionel rådgivning og faglig korrekt montering.

Alle angivne priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og eventuel montering. Kontakt din nærmeste forhandler for mere information.

 

Se alt tilbehørFind forhandler

 

Alle angivne priser er vejledende udsalgspriser inkl. moms og eventuel montering. Kontakt din nærmeste forhandler for mere information.