System Error

 
 

Leasing

Hyundai IONIQ Hybrid. Premium

NY IONIQ HYBRID. FREMTIDEN STARTER FRA KUN 3.795 OM MÅNEDEN.

Den nye Hyundai IONIQ Hybrid er over os. Med sit aerodynamiske design og sin avancerede kombination af benzin og el, sætter den nye standarder for bæredygtig mobilitet for alle. 

Det fejrer vi med et særligt introduktionstilbud på privatleasing. Det betyder, at du lige nu kan privatlease den banebrydende bil for kun kr. 3.795,- om måneden. Udbetalingen giver heller ikke sved på panden. Den er kun kr. 9.995,- Vær opmærksom på at vi til den pris kun har et begrænset antal!

Du kan vælge imellem Hyundai IONIQ Hybrid i to udstyrsvarianter: Trend og Premium.


Hyundai IONIQ Hybrid Trend. Fra kr. 3.795 pr. md.

HYUNDAI PRIVATLEASING

Udbetaling: kr. 9.995.- inkl. etableringsgebyr
Metallak: inkl. i prisen
Km. årligt: 15.000 km
Minimumsleje: 12 mdr. + udbetaling
Leasingperiode: 36 mdr.Samlet betaling i periode: kr. 147.215,-

Hyundai IONIQ Hybrid Trend er særdeles godt udstyret. Også når det kommer til sikkerhed. Du får: klimaanlæg, navigation, Apple CarPlay, adaptiv fartpilot, sædevarme, Bluetooth, el-ruder, trådløs opladning af smartphone (funktionalitet afhængig af telefontype), vognbaneassistent, automatisk nødbremsesystem mv.


Hyundai IONIQ Hybrid Premium. Fra kr. 3.995 pr. md.

Hyundai IONIQ Hybrid. Premium

Udbetaling: kr. 9.995.- inkl. etableringsgebyr
Metallak: inkl. i prisen
Km. årligt: 15.000 km
Minimumsleje: 12 mdr. + udbetaling
Leasingperiode: 36 mdr.
Samlet betaling i periode: kr. 154.415,-

Hyundai IONIQ Hybrid Premium hæver det i forvejen høje udstyrsniveau yderligere. Du får alt det, som er med i Trend - navigation, Apple CarPlay, adaptiv fartpilot, sædevarme, Bluetooth, el-ruder, trådløs opladning af smartphone (funktionalitet afhængig af telefontype), vognbaneassistent, automatisk nødbremsesystem mv. – samt blindspot detection, LED-baglygter, smart key med start/stop knap, sportspedaler og supervision instrumentering. 


Bliv klogere på privatleasing

Privatleasing hos Hyundai gør det ikke alene lidt nemmere at få en ny bil. Det gør det også lidt mere trygt og overskueligt. Når du vælger at privatlease, ved du nemlig, hvad din bil kommer til at koste dig om måneden.

Du skal ikke bekymre dig om værditab eller udgifter til service og reparationer. Og når leasingaftalen er slut på din Hyundai, skal du heller ikke tænke på at sælge bilen.

Med privatleasing fra Hyundai skal du blot betale én engangsydelse og herefter én fast  månedlig ydelse. Det er det hele. Du får kort sagt alle fordelene ved at køre i en ny Hyundai og slipper samtidig for besværlighederne.


Fordele ved privatleasing.

  • Tryghed i bilbudgettet
  • Service og garanti er inkluderet i ydelsen
  • Lav førstegangsydelse
  • Ingen bekymringer i forhold værditab
  • Høj fleksibilitet – bedre mulighed for at skifte til ny bil
  • Vælg antal km. pr. år efter dit behov


Tryghed i bilbudgettet

Privatleasing handler om at føle sig tryg - og sikret mod uforudsete udgifter. Når du vælger privatleasing samler du nemlig langt hovedparten af de udgifter, der normalt er forbundet med anskaffelsen af en ny bil. Du får finansiering, afskrivning, servicering samt reparation i én samlet månedlig ydelse og dermed fuldt overblik over, hvad bilen kommer til at koste dig. Det eneste, du skal betale ved siden af, er forsikring, ejerafgift og brændstof.

Service og garanti er inkluderet i ydelsen

Den månedlige ydelse ved privatleasing inkluderer også service og garanti på bilen. Det kan tilbydes fleksibelt og afstemmes efter ønsker om udbetaling, forventet kilometerforbrug eller bilens restværdi ved aftalens udløb. Det vigtigste er, at den månedlige ydelse passer til dig – og det forbrug du har.

Lav førstegangsydelse.

En af de åbenlyse gevinster ved privatleasing er muligheden for en lav førstegangsydelse. Det betyder, at du ikke behøver at låne unødigt mange penge for at blive godt kørende i en ny bil.

Ingen bekymringer i forhold til værditab

Når du vælger privatleasing, er du sikret mod værditab på bilen, da du ikke står som ejer af bilen, men udelukkende har brugsretten over den. Værditabet er allerede indregnet i ydelsen. Det betyder, at du trygt kan aflevere bilen ved aftalens ophør, uden at skulle bekymre dig om restværdi eller gensalgsværdi af bilen.

Høj fleksibilitet

Ved privatleasing leaser du en bil i en aftalt periode og med et begrænset kilometerforbrug i perioden. Du betaler en engangsydelse og herefter en fast månedlig ydelse i perioden. Ved periodens udløb leveres bilen tilbage – og du er klar til en ny leasingaftale med en ny bil. Privatleasing giver nemt og enkelt mulighed for at skifte bil oftere – uden at skulle bekymre sig om restværdi, gensalgsværdi, service og garanti.

Vælg privatleasing

Privatleasing er for dig, der kender dit kørselsbehov – også et stykke ud i fremtiden - og som ønsker overblik over de månedlige omkostninger. Hvis du derimod er usikker på dit fremtidige kørselsbehov, bør du oveveje andre finansieringsmuligheder. Under alle omstændigheder kan din lokale Hyundai-forhandler hjælpe dig godt på vej. 

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig løbende orienteret om privatleasing og andre tilbud fra Hyundai.

Du kan tilmelde dig her

Hyundai holder dig opdateret

Tilmeld dig nu og vind et lækkert hotelophold til en værdi af 3.000,-

Tilmeld dig hyundais nyhedsbrev og vind et ophold på comwell