close gnb layer

System Error

 
 

Hyundai i10 Go! Clima. Kun 99.995,-

Hyundai i10 i en smart Go! Clima-version.

Hyundai i10 Go! Clima. Kun 99.995,-Hyundai i10 er fortsat en af de mest populære og mest roste mikrobiler i Danmark. Nogle vil sige, det er fordi, den er lidt mere rundhåndet med plads. Faktisk giver den dig fornemmelsen af at sidde i en væsentlig større bil. Andre taler om designet, der er belønnet med den prestigefyldte Red Dot Design Award. Og så er der dem, der kun har blik for dens komfort og køreegenskaber, og hvor nemt det er at komme rundt i trafikken med den.

Økonomisk Hyundai i10 med klimaanlæg og fartpilot

Nu kan du få den i en smart og veludstyret Go! Clima-version, der byder på fuldautomatisk klimaanlæg, fartpilot og det brændstoføkonomiske start-stop-system, ISG. Derudover har den som alle andre Go! modeller: 6 airbags, beklædt bagagerum, fjernbetjent centrallås med alarm, dæktryksmåler, indfarvede dørhåndtag, højdejusterbart førersæde, komfortblink, elruder for og bag, sidspejle med varme og meget mere. Og prisen er stadig kun 99.995,-.

Hyundai i10 Go! Clima har naturligvis også samme unikke garanti som alle andre Hyundai-modeller, nemlig: 5 år – hele vejen – uden kilometerbegrænsning. Find Hyundai forhandler og autoriseret værksted på Hyundai website  Book en prøvetur på nye Hyndai-modeller - i10, i20, i30, i40, Santa Fe, Genesis

Hyundai holder dig opdateret

Tilmeld dig nu og vind et lækkert hotelophold til en værdi af 3.000,-

Tilmeld dig hyundais nyhedsbrev og vind et ophold på comwell