Prøvekør og vind

Prøvekør og vind

Kom på en hyggelig skiferie i 2020 med hele familien. Værdi kr. 20.000! Vi stiller en i30 stationcar til rådighed. Alle, der tager en prøvetur i en af vores i30 modeller inden 1. januar 2020, er med i lodtrækningen.

Kør på skiferie i en i30 – og nyd turen ekstra meget

Den heldige familie kan se frem til en hyggelig skiferie - vælg mellem forskellige desitinationer i Norge, Sverige eller Østrig. Vinderen modtager nemlig et gavekort på kr. 20.000,- til Skistar.com.

Rent praktisk

Besøg din lokale Hyundai-forhandler og snup prøvetur i en af vores i30 modeller. Om det er en 5-dørs, stationcar eller fastback eller måske én af de nye N line-modeller er lige meget.  Blot det er gjort inden 1. januar 2020. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på vores Facebookside. Lån af i30 stationcar er ekskl. brændstof, men bilen er naturligvis fuldt optanket ved levering. Præmieafgift er betalt. Ansatte hos Hyundai Danmark og Hyundai-forhandlere og deres ansatte kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderen udtrækkes i uge 2 i 2020.

Præmien tilbydes som et gavekort til Skistar.com. Lån af Hyundai i30 stationcar er inkl. én tankfuld brændstof, forsikring og vejhjælp. Selvrisiko kr. 5.000,-. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Ansatte hos Hyundai Danmark og Hyundai forhandlere kan ikke deltage.

Vi gør opmærksom på, at der kan være modeller og varianter, den enkelte Hyundai-forhandlere ikke kan tilbyde en prøvetur i. I de tilfælde vil forhandleren vende tilbage med mulige alternative forslag. Bemærk: du skal fremvise kørekort i butikken.