System Error

 
 
Hyundai i30

car_10-03-2017-i30
 
top
NY GENERATION i30

Ny generation Hyundai i30
Tid til en ny klassiker

Det er ingen hemmelighed, at den nye generation i30 allerede har vakt stort opmærksomhed. 

Det kan muligvis skyldes, at den er tegnet, udviklet, testet og produceret i Europa af de måske allerskarpeste i branchen. Det kan naturligvis også handle om, hvor komplet den er blevet. Du får masser af komfort og nye, avancerede features. Du får en helt ny og unik køreglæde for klassen og et højt niveau af sikkerhed. Pakket ind i et moderne og alligevel umiskendeligt tidløst design. 

Man kan jo ikke vide det fra starten.
Men noget siger os, at vi nok har en klassiker på vej med den nye generation i30. 

Denne side viser udstyr og funktioner som ikke standard i alle modeller.Nyhedsbrev Hyundai i30

Et tidløst design

Den nye generation i30 fører bevis for det nye design-dna, der kommer til at præge Hyundai i fremtiden. En ting er den skarpe silhuet. Noget andet er snitfladerne og en ny karakterfuld front. Lagt sammen skaber det et tidløst design, men også en særlig ånd.

Chefdesigner hos Hyundai, Peter Schreyer forklarer:

”Den nye ånd er noget, der både kan ses og mærkes.  Vi er i den sammenhæng ikke bange for at kalde den nye generation i30 for vores nye manifest. Med den nye generation i30 introducerer vi samtidig vores nye kølergrill – ”Cascading Grille”. Det bliver i fremtiden det nye, genkendelige emblem for Hyundai. EKSTERIØR
Ny Hyundai i30 i et moderne og tidløst design

Dynamisk – helt ned i detaljen

Bagenden på den nye generation i30 har fået et skulpturelt, næsten muskuløst look. Den blanke spoiler bagtil understreger dette, mens den samtidig hjælper med at øge aerodynamikken.

Ny karakterfuld front til Hyundai i30

Cascading Grill

Formen og detaljerne på den nyudviklede kølergrill er inspireret af den bevægelse, der opstår i flydende metal. Det skaber et karakterfuldt indtryk af både styrke og dynamik.

Exterior
INTERIØR

Rolig og raffineret

Det mest iøjnefaldende ved interiøret i den nye generation i30 er nok, hvor enkelt og elegant instrumentbrættet former sig. Samtidig skaber den perfekt plads til den 8” touch-skærm, der sikrer intuitiv adgang til navigation, infotainment og en lang række andre muligheder.

Hele interiøret understreger den moderne og alligevel tidløse stil, der er så karakteristisk for den nye generation i30.
Ny generation i30: Moderne og tidløs på samme tid.
Ny i30 kommer med  8” touchskærm og moderne features

Apple Carplay og Android Auto

Kombinationen af 8” touch-skærm og integreret smartphone-forbindelse gør det nemt at få det fulde udbytte af din iPhone eller Android mobil, når du er på farten i den nye generation i30.

Apple Carplay er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Android Auto er et registreret varemærke tilhørende Google Inc. 

Exterior
PERFORMANCE

Mere styrke. Mindre vægt. Bedre præstation

Både køreglæde og sikkerhed er blevet hævet markant i den nye generation i30. Det er et resultat af vægtreducerende højstyrkestål. Det særlige stål øger stivheden såvel som stabiliteten. Det sikrer en langt bedre føling og styring med bilen og større sikkerhed for alle, der er med.
Nye turbomotorer med den nye generation i30.

Nye turboladede motorer

Den nye generation i30 byder på en række motorer, der både forbedrer præstationsevnen og brændstoføkonomien. 

Den nye 1.4 T-GDI leverer hele 140 hk og et moment på 242 Nm. Den fås enten med 6-gear og manuel transmission eller som sporty 7-gear, inklusive transmission med dobbeltkobling.

Der er også den nye 1.0 T-GDI med 120 hk og et moment på 170 Nm. Endelig er der en 1.6 TurboDiesel, der fås med enten 95 hk, 110 hk eller 136 hk.

Hyundai holder dig opdateret

Tilmeld dig nu og vind et lækkert hotelophold til en værdi af 3.000,-

Tilmeld dig hyundais nyhedsbrev og vind et ophold på comwell