6 ting du kan gøre med din bil

6 ting du kan gøre med din bil

Vi giver dig seks idéer til, hvad du kan bruge din bil til i denne særlige tid. Nu hvor samfundet gradvist genåbnes, har vi fået flere muligheder i hverdagen, samtidig med at vi naturligvis stadig tager alle nødvendige forholdsregler og passer på hinanden.

Selvom vi stadig skal være forsigtige, betyder det ikke, at vi ikke kan foretage os noget. Der er mange ting, vi kan gøre for at gøre hverdagen bedre både for os selv og andre. Få idéer her.

1. Oplev nye steder i nærmiljøet

1. Oplev nye steder i nærmiljøet

I en hektisk hverdag er der ikke altid tid til de helt store oplevelser, men ofte byder dit nærmiljø på rigtig gode udflugtsmuligheder. Det kan f.eks. være en hyggelig vandresti eller et flot udsigtspunkt.

Dette er en fantastisk mulighed for at tage familien med på en hyggelig køretur og udforske de steder, I aldrig har haft mulighed for at opleve. Smør en madpakke og kør ud i det blå.

 

Find naturområder

2. Lån din bil ud

2. Lån din bil ud

Selvom mange af os stadig er derhjemme, er der også mange, der er nødt til at tage på arbejde for at udføre vigtige opgaver, som vores samfund afhænger af. Dette gælder alt fra sygeplejersker, der tager sig af de syge, til butiksansatte, der sørger for, at vi har mad i køleskabet. 

Hvis du f.eks. kender nogen, der skal gå langt for at komme på arbejde, så er dette en fantastisk mulighed for at gøre deres hverdag lettere ved at låne dem din bil. Husk at rengøre bilen før og efter brug.

3. Nyd alenetid

3. Nyd alenetid

I disse tider tilbringer rigtig mange en hel masse tid derhjemme, og derfor kan der blive brug for at komme lidt væk hjemmefra. Kør en tur og lyt til en god lydbog eller din foretrukne playliste på fuld skrue. Vi har alle brug for lidt tid for os selv, og en fredelig køretur er en fantastisk mulighed for et pusterum i hverdagen.

Som medlem af minHyundai har du lige nu mulighed for at få to måneders ubegrænset adgang til tusindvis af de bedste e- og lydbøger hos Mofibo. 

 

Bliv medlem af minHyundai

 

Tilbuddet gælder frem til 1. august 2020 og er kun gældende for nye kunder hos Mofibo. Efter 60 dage fortsætter Mobifo til 129 kr./måned. Du kan opsige når som helst.

4. Gør bilen forårsklar

4. Gør bilen forårsklar

Foråret er over os, og sommeren er lige på trapperne. Udnyt tiden til at gøre din bil forårsklar, så du kan nyde en ren og smuk bil. Du kan bl.a. give den en ind- og udvendig rengøring samt tjekke vinduesviskere og diverse væsker. Husk at rengøre alle berøringsfladerne i din bil ekstra grundigt i disse tider.

 

Råd til vedligehold

5. Hjælp med indkøb

5. Hjælp med indkøb

Der er stadig mange, som er bekymrede for at gå ud eller har svært ved at komme i supermarkeder. Hvis du er sund og rask, så hjælp dem, du kan - eller køb en ekstra liter mælk med til naboen, når du alligevel skal handle ind til dig selv.

 

Hjælp her

6. Ryd op

6. Ryd op

De fleste kan nikke genkendende til at have en masse ting liggende, som man ikke får brugt. Mange har i øjeblikket mere fritid end normalt, så hvorfor ikke bruge den på oprydning. Du kan f.eks. rydde op i tøjskabet, skuffer og skabe eller andre steder, du opbevarer ting. Kør væk med det, du ikke længere bruger - eller giv det til nogen, der har brug for det.

 

Donér dine ting

Denne artikel er senest opdateret 05.05.2020.