120873 Hjulskifte Alle Fire Hjul

Bliv klar til vinterens kør-selv-ferie

Er du en af de heldige, der tager bilen på vinterferie i år? Så husk at sikre dig, at du er klar til køreturen. På kør-selv ferien tilbagelægges ofte lange afstande på kort tid. Bilens motor og systemer skal derfor arbejde intensivt og under andre forhold end normalt. Måske I skal køre i bjerge. Eller i snevejr. Måske endda i kø. Og på vinterferien er temperaturen måske også lavere. Men fortvivl ikke. Her på siden får du en række gode råd til kør-selv ferien.

Gode råd til vinterens kør-selv-ferie

Pas på dig selv og din bil

Inden du starter bilen og kører afsted, kan du med fordel få et autoriseret eftersyn af din bil. Det er din garanti for driftssikkerhed og optimal ydeevne. Og med et autoriseret eftersyn får du samtidig forlænget din Hyundai Vejhjælp, som gælder i det meste af Europa. Se hvordan du er dækket med Hyundai Vejhjælp i udlandet lige her.

Bestil mærkater – og husk dokumenter

Flere lande, som for eksempel Tyskland, Østrig og Schweiz, kræver mærkater for at køre på motorveje eller i bestemte byer. Få et overblik og bestil mærkaterne til din bil hos FDM lige her. Husk også at medbringe jeres pas, kørekort, blå sygesikringsbevis og evt. rejseforsikringspapirer. Medbring desuden bilens originale registreringsattest, som skal kunne fremvises på forlangende. Er jeres bil kaskoforsikret, har I ret til hjælp, hvis I får problemer med bilen. Er jeres forsikringsselskab med i Rødt Kort-ordningen, kan I med fordel hente det røde forsikringskort via app og læse mere lige her.

Sæt dig ind i færdselsreglerne

Kend reglerne for både færdsel og lovpligtigt sikkerhedsudstyr i de lande, du skal køre igennem. Der kan være stor forskel - selv blandt EU-lande. I vinterperioden er det også særligt vigtigt at tjekke op på reglerne for vinterdæk. I nogle lande er vinterdæk et lovkrav i bestemte måneder – i andre lande er de et krav alt efter vejret. Læs mere om reglerne til vinterdæk og sikkerhedsudstyr på FDMs side lige her. Både vinterdæk og sikkerhedskit fås hos din lokale Hyundai-forhandler.

Opdatér bilens GPS

Det kan hurtigt blive en lang rejse, hvis du konstant ledes på afveje. Opdatér din GPS, så I kan indtaste jeres feriedestination uden bekymringer. Alle Hyundai-ejere, der har fabriksmonteret navigationsanlæg, har 10 års kortopdateringer af Hyundai MapCareTM med i købet.

Pak bilen sikkert og forsvarligt

Det er vigtigt, at din dyrebare last er godt sikret. Det gælder såvel familien som oppakningen. Brug gerne net til at fastholde din oppakning og sikre dig, at tasker og kufferter ikke er uhensigtsmæssigt placeret, så de ikke ved eventuelt hård opbremsning ender mellem børnene på bagsædet. Husk sikkerhedsveste til dig selv og dine passagerer, og medbring altid et tæppe, lidt mad og drikke og eventuelt en lille skovl, hvis I skulle være uheldige at sidde fast i vintervejret.

Medbring feriehumøret

Sidst, men bestemt ikke mindst: husk feriehumøret. Lad ferien begynde allerede i bilen. Køreturen kan til tider være lang for hele familien og i særdeleshed for bilens yngste passagerer. Så hvorfor ikke bruge tiden på lidt underholdning? I kunne for eksempel tælle, hvor mange biler med Hyundai-logo I møder på vejen til jeres feriedestination.

Tilbehør til vinterferien

Med originalt Hyundai-tilbehør kan du både sikre din last, din familie og underholdningen på køreturen. Vi har nedenfor samlet et udvalg af tilbehør, som er relevant for vinterferien. Har du spørgsmål til produkterne eller brug for råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte din lokale Hyundai-forhandler.
30% på opbevaringsløsninger

30% på opbevaringsløsninger

Vejl. udsalgspris fra kr. 1.695,-

Transportér dine ski eller snowboards på taget. Holderen fås i to størrelser med plads til hhv. 4 par ski el. 2 snowboards eller 6 par ski el. 4 snowboards. 

Tilbud til medlemmer af minHyundai. Gælder fra d. 24/12 2021 til og med d. 28/2 2022.   

Se flere medlemstilbud
Original tagboks

Original tagboks

Vejl. udsalgspris fra kr. 4.295,-

Har du brug for ekstra opbevaring til bagagen, kan du købe en 390 liters tagboks.

Se medlemstilbud
Gratis sundhedstjek

Gratis sundhedstjek

Kr. 0,- (vejl. udsalgspris kr. 195,-)

Når du er medlem af minHyundai, kan du booke et gratis sundhedstjek af din bil, så bilen er helt klar vinterens kør-selv-ferie.

Tilbud til medlemmer af minHyundai. Gælder t.o.m. d. 28/2 2022.

Book tid
Bremseeftersyn

Bremseeftersyn

Kr. 995,-

Kør ud i vinterlandskabet med ekstra ro i maven. Bestil et bremseeftersyn hos dit lokale Hyundai-værksted. Vi skiller, renser og smører din bils bremser både for og bag, så de er helt klar til kør-selv-ferien.

Gælder t.o.m. d. 28/2 2022.   

Book tid
2-i-1 skærmrens inkl. holder til din smartphone

2-i-1 skærmrens inkl. holder til din smartphone

Vejl. udsalgspris kr. 99,-

Husk skærmrens til ferien. Så er der da én ting mindre at blive irriteret over på køreturen. Med en effektiv skærmrens, som faktisk også kan fungere som holder til din smartphone, er det nemt at holde skærmen ren.

Gælder t.o.m. d. 28/2 2022.   

Se flere tilbud
Sikkerhedskit

Sikkerhedskit

Vejl. udsalgspris kr. 345,-

Sørg altid for at have et sikkerhedskit med i bilen, hvis uheldet skulle være ude. Indeholder førstehjælpskasse, to sikkerhedsveste og en advarselstrekant.

Se flere tilbud
Udstyret kan bestilles hos din lokale Hyundai-forhandler.
Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Til artikelsektion