Kona Bedst

Danskernes nye kæledægge

2. september 2019

Også de danske bileksperter elsker KONA

Magasinet FDM har givet KONA’en 5 stjerner og kåret den som bedste SUV i sin klasse*. Det er vi stolte af – naturligvis. Men allermest stolte er vi over, at det er lykkedes os at lave en rummelig (og frem for alt særdeles populær) familie-SUV, der både er prisstærk, spækket med udstyr og al det nyeste inden for sikkerhedsteknologi, og som samtidig også er rigtig, rigtig god at køre i.

Testvinderen var en KONA 1.0 T-GDi Trend, men det er også muligt at få en KONA, der kører på diesel – og KONA Electric står klar med en rækkevidde på op til 449 km på én enkelt opladning. Alle modeller har selvfølgelig den samme høje ind- og udstigning.

Kona Link Kona
Kona Link Ev

Testen er fra 2018 og omhandler de såkaldte mini-SUV’er, som slet ikke er “mini“. Mini SUV'er er bilbranchens betegnelse for de SUV-modeller, der også ofte omtales “Crossovers“. Betegnelsen adskiller mini SUV'erne fra de store, kraftige SUV-modeller – som f.eks. vores Tucson og den endnu større Santa Fe.

Læs selv hele testen her

Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Til artikelsektion