Kids Tour Topbanner

Kids Tour 2022

21. april 2022

Kids Tour er for alle

Der er gang i den på pladsen, og der er lagt op til en rigtig sjov dag med familien, når vi sammen med Børneulykkesfonden inviterer til Kids Tour 2022, der er Danmarks sjoveste og største børnecykelløb. Få et overblik over nogle af de mange underholdende aktiviteter, vi har planlagt for jer.

Tillad cookies, for at se denne video

Giv den gas i en sæbekassebil

Giv den gas i en sæbekassebil

Giv børnene en sjov oplevelse på Hyundais forhindringsbane, hvor mor og far kommer på overarbejde ved at skulle navigere bilen sikkert rundt mellem forskellige forhindringer som f.eks en vaskehal.

Medaljer til børnene

Medaljer til børnene

Alle børn, der gennemfører Kids Tour-cykelløbet, modtager en flot medalje og har mulighed for at komme på det populære podie, hvor deres øjeblik kan blive foreviget med et flot billede.

Gurli Gris – masser af Gurli Gris

Gurli Gris – masser af Gurli Gris

Giv de mindste en oplevelse, de sent glemmer i det store Gurli Gris-område. Her er der både hygge, sjov og spændende lege.

Oplev IONIQ 5 – Årets Bil

Oplev IONIQ 5 – Årets Bil

Mens børnene drøner rundt til de mange aktiviteter på Kids Tour, så kan de voksne kigge nærmere på IONIQ 5, der er blevet kåret til Årets Bil i Danmark 2022.

Ta' et smugkig på IONIQ 5

Mød os her

Haderslev Lørdag den 30. april
Ballerup Lørdag den 7. maj
Randers Lørdag den 14. maj
Grindsted Lørdag den 21. maj
Holbæk Søndag den 22. maj
Køge Lørdag den 4. juni
Varde Lørdag den 18. juni
Brøndby Onsdag den 22. juni
Gladsaxe Lørdag den 13. august
Lyngby Taarbæk Lørdag den 20. august
Frederikssund Søndag den 28. august
Rødovre Søndag den 4. september

Børnesikker køreglæde

Igen i år har vi fokus på køreglæden – ganske som vi har, når det gælder vores biler. Al salg af startnumre går ubeskåret til Børneulykkesfonden for blandt andet at fremme fondens arbejde med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker i trafikken - og det vil vi rigtig gerne hjælpe med til.

Motion, sjov og trafiksikkerhed

Motion, sjov og trafiksikkerhed

Hvert år sætter Kids Tour fokus på de små cyklister i alderen fra 3-10 år. Det sker ved at arrangere cykelløb, sjove aktiviteter og herlig underholdning for hele familien – alt sammen for at øge trafiksikkerheden og fremme sunde cykelvaner.

Det er gratis at møde op til Kids Tour. Eventpladsen åbner kl. 10.00 og lukker kl. 15.00. For at deltage i cykelløbet skal der købes et startnummer på Kids Tours hjemmeside, hvor du også kan læse mere om de forskellige aktiviteter.

Læs mere om Kids Tour
Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Til artikelsektion