Kona Ev Traek Topbanner

KONA Electric med anhængertræk og længere rækkevidde

KONA Electric fås nu med trækkrog og en endnu længere rækkevidde på op til 484 km pr. opladning. Så kan du nemt medbringe trailer eller fastspænde cykelholder på bilen, hvis du vil transportere haveaffald eller fortsætte eventyret på cykel i skov og natur langt væk hjemmefra.

Som én af kun få elbiler på det danske marked har du nu mulighed for at få monteret anhængertræk på din nye KONA Electric Long Range Performance (64 kWt). Det gælder biler, der er produceret efter marts 2020. Dermed kan du trække op til 300 kg efter bilen, hvilket er en fordel, hvis du har behov for at montere trailer, cykelholder eller måske en bagageboks til dit grej.

En nemmere hverdag med anhængertræk

Går du og drømmer om en KONA Electric, og har du indimellem behov for at kunne køre haveaffald og andet skrot på genbrugsstationen, så kan du altså nu få den populære elbil med smart anhængertræk til montering af bl.a. trailer. Trækkrogen gør det også muligt at sætte en cykelholder på bilen, så du uden problemer kan tage familiens cykler med i sommerhus eller medbringe en mountainbike til en dejlig, mudret offroad-tur i skoven. Og har du større sportsudstyr og andet grej, der normalt fylder og optager plads i bilen, så er det heller ikke noget problem at spænde en bagageboks fast på anhængertrækket.

„At KONA Electric nu fås med trækkrog er en fantastisk nyhed, som vi har glædet os til at dele, da det er noget, mange kunder har efterspurgt. Det er kun få elbiler, der gør dette muligt, og vi håber selvfølgelig, at det vil give endnu flere danskere mod på at køre på el“, siger Annegrethe Skovby, der er pressechef for Hyundai Danmark.

Nu helt op til 484 km på én opladning

Kører du ofte lange distancer, og er du på udkig efter en pålidelig elbil med en lang rækkevidde, så klarer KONA Electric nu helt op til 484 km på én opladning mod 449 km tidligere, når du vælger Long Range Performance (64 kWt). Afhængig af kørestil, vej- og vejrforhold, brug af komfortudstyr m.m. svarer det til en tur non-stop fra Skagen og til Kiel i Tyskland. Vælger du Standard Range (39 kWt) får du nu op til 305 km pr. opladning mod tidligere 289 km. Opgraderingen af den kompakte SUV sker bl.a. ved hjælp af nye dæk med lav rullemodstand.

Fælles for begge varianter er masser af udstyr, f.eks. 7” touchskærm, Apple CarPlay™ og Android Auto™, Bluetooth, klimaanlæg, bakkamera, fartpilot, el-sidespejle med varme og LED-sideblink, vognbaneassistent, eCall samt automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse.

Styr på haveaffaldet

Styr på haveaffaldet

KONA Electric med anhængertræk er optimal, når haveaffaldet skal køres til genbrugspladsen. Krogen kan trække op til 300 kg og med en trailer, der vejer 116 kg, kan 184 kg trods alt blive til meget grønt. På billedet er der blot læsset 50 kg haveaffald, så der er altså stadigvæk 134 kg tilbage at gøre godt med.

Vejl. priser på anhængertræk

Vejl. priser på anhængertræk

Anhængertrækket til KONA Electric fås ved køb af ny KONA Electric Long Range Performance (64 kWt) som et tilkøb fra 7.995 kr. inkl. Montering med 7-polet stiksæt. Ønskes 13-polet stiksæt kan dette fås inkl. montering til 9.695 kr. Hvis man ønsker et aftageligt anhængertræk, vil dette medføre en merpris på 2.000 kr. KONA Electric Long Range Performance fås fra 294.995 kr.

Skal du have en elbil med anhængertræk?

Skal du have en elbil med anhængertræk?

Læs mere om KONA Electric på vores produktside, og bliv klogere på, om det er bilen for dig.

Mere om KONA Electric
Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Til artikelsektion