KONA Main ICE EV N Line Topbanner

Mød den helt nye KONA-familie

Ny generation af KONA på vej

Mere modig. Mere dynamisk. Det er, hvad der kendetegner de helt nye KONA-modeller, som forventes at ramme Danmark i løbet af 2023.

De viste biler er prototyper. Visse specifikationer kan variere fra bilerne, der kommer til Danmark.

Design

Dynamisk udenpå og indeni

De nye KONA-modeller er blevet mere kække at se på. Både linjerne, formerne og detaljerne giver et samlet formsprog, der signalerer, at her har vi med en robust SUV at gøre. Og den positive oplevelse fortsætter inde i kabinen. Interiøret er nemlig indrettet, så det giver mest muligt komfort og bekvemmelighed for både fører og passagerer. Og så er der størrelsen. Den er blevet 14,5 cm længere end den forrige generations KONA Electric, den er 2,5 cm bredere og akselafstanden er øget med hele 6 cm. Alt sammen for at gøre de nye KONA-varianter mere rummelige.

Eksteriør

Udgangspunktet er elektrisk

De nye KONA-modeller er designet med udgangspunkt i en elektrisk drivlinje. Det betyder, at uanset om du vælger en KONA, KONA Hybrid eller KONA Electric, så får du en elegant og karakteristisk front, der med sin aerodynamiske form har et futuristisk ydre.
Futuristiskt udseende

Futuristiskt udseende

Detaljerne på de nye KONA-modeller underbygger en dynamisk tilstedeværelse. Tag f.eks. hjulkasserne både foran og bagpå med indbyggede lygter som subtilt understreger SUV’ens robuste udtryk.   

Parametrisk ydre

Parametrisk ydre

Den skarpe diagonale linje langs siden forbinder krom-detaljerne foran og bagpå. Det resulterer i en kontur, der forener bilens formsprog.

En modig SUV-familie

Både udenpå og indvendigt fremstår de nye KONA-modeller innovative. Og uanset drivlinje har de én ting for øje: din komfort.
Horisontale LED-lygter

Horisontale LED-lygter

Ét af de mest iøjnefaldende elementer på den nye KONA-familie er den horisontale LED-lygte, som fremhæver SUV’ens bredde. Og for at understrege KONA Electrics fuldelektriske drivlinje er LED-lygterne på denne model pixelerede.   

Interiør

Rummelig og fyldt med komfort

Interiøret er designet til at opfylde praktiske behov uden at gå på kompromis med komforten. Det flydende, horisontale instrumentbræt fremhæver KONAs slanke, men brede interiør. Det giver en rummelig kabine for både fører og passagerer.
KONA Interior Displays Text Picker

Dobbelt 12,3" display

De to 12,3” integrerede skærme og det flydende modulære instrumentbræt giver et innovativt og teknologisk udtryk i kabinen. 

KONA Interior Ambient Text Picker

Kabinelys

Subtil og afdæmpet kabinelys er både funktionelt og med til at gøre køreturen mere behagelig.

KONA Interior Seats Text Picker

Bagsæderne

Bagsæderne er designet til at give en loungeinspireret stemning med øget rummelighed og komfort.

KONA Interior Shift By Wire Text Picker

Shift-by-wire-gearvælger

Den elegante roterende gearskifter er placeret på ratstammen. Betjeningen er hurtig, intuitiv og præcis.

Drivlinjer

En drivlinje til ethvert behov

Den nye KONA-familie får 3 medlemmer: KONA, KONA Hybrid og KONA Electric. De tre modeller har alle et futuristisk formsprog, men fås hver især med unikke detaljer og styling.

Unikke designdetaljer

Iøjnefaldende designforskelle adskiller de tre KONA-modeller fra hinanden. For KONA Electric er det elementer som pixel-detaljer på for-og bagkofangeren samt på de horisontale LED for- og baglygter, 19” alufælge som også er pixel-inspireret og muligheden for at vælge sidespejle og tag i sort. For KONA er det for- og bagkofangeren og sorte hjulkasser, der får modellen til at fremstå mere markeret. Og KONA N Line fås med sort tag og sidespejle, en vinge-lignende hækspoiler, et mere aggressivt design på for- og bagkofanger, 19” alufælge, dobbelt udstødningsrør og sølvfarvede sideskørter.

Skal vi holde dig opdateret?

Vil du være blandt de første til at høre nyt om den nye KONA-familie, så tilmeld dig vores særlige mailingliste lige her:
Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Til artikelsektion