Hyundai KONA, Hyundai KONA Electric og Hyundai KONA N Line

Mød den helt nye KONA-familie

Ny generation af KONA på vej

Mere modig. Mere dynamisk. Det er, hvad der kendetegner de helt nye KONA-modeller, som forventes at ramme Danmark i løbet af 2023.

De viste biler er prototyper. Visse specifikationer kan variere fra bilerne, der kommer til Danmark.

Design

Dynamisk udenpå og indeni

De nye KONA-modeller er blevet mere kække at se på. Både linjerne, formerne og detaljerne giver et samlet formsprog, der signalerer, at her har vi med en robust SUV at gøre. Og den positive oplevelse fortsætter inde i kabinen. Interiøret er nemlig indrettet, så det giver mest muligt komfort og bekvemmelighed for både fører og passagerer. Og så er der størrelsen. Den er blevet 14,5 cm længere end den forrige generations KONA Electric, den er 2,5 cm bredere og akselafstanden er øget med hele 6 cm. Alt sammen for at gøre de nye KONA-varianter mere rummelige.

Eksteriør

Udgangspunktet er elektrisk

De nye KONA-modeller er designet med udgangspunkt i en elektrisk drivlinje. Det betyder, at uanset om du vælger en KONA, KONA Hybrid eller KONA Electric, så får du en elegant og karakteristisk front, der med sin aerodynamiske form har et futuristisk ydre.
Futuristiskt udseende

Futuristiskt udseende

Detaljerne på de nye KONA-modeller underbygger en dynamisk tilstedeværelse. Tag f.eks. hjulkasserne både foran og bagpå med indbyggede lygter som subtilt understreger SUV’ens robuste udtryk.   

Parametrisk ydre

Parametrisk ydre

Den skarpe diagonale linje langs siden forbinder krom-detaljerne foran og bagpå. Det resulterer i en kontur, der forener bilens formsprog.

En modig SUV-familie

Både udenpå og indvendigt fremstår de nye KONA-modeller innovative. Og uanset drivlinje har de én ting for øje: din komfort.
Horisontale LED-lygter

Horisontale LED-lygter

Ét af de mest iøjnefaldende elementer på den nye KONA-familie er den horisontale LED-lygte, som fremhæver SUV’ens bredde. Og for at understrege KONA Electrics fuldelektriske drivlinje er LED-lygterne på denne model pixelerede.   

Interiør

Rummelig og fyldt med komfort

Interiøret er designet til at opfylde praktiske behov uden at gå på kompromis med komforten. Det flydende, horisontale instrumentbræt fremhæver KONAs slanke, men brede interiør. Det giver en rummelig kabine for både fører og passagerer.
Kabinen i Hyundai KONA

Dobbelt 12,3" display

De to 12,3” integrerede skærme og det flydende modulære instrumentbræt giver et innovativt og teknologisk udtryk i kabinen. 

Interiørlys i Hyundai KONA Electric

Kabinelys

Subtil og afdæmpet kabinelys er både funktionelt og med til at gøre køreturen mere behagelig.

Bagsæder i Hyundai KONA

Bagsæderne

Bagsæderne er designet til at give en loungeinspireret stemning med øget rummelighed og komfort.

Rat og display i Hyundai KONA

Shift-by-wire-gearvælger

Den elegante roterende gearskifter er placeret på ratstammen. Betjeningen er hurtig, intuitiv og præcis.

Egenskaber

Klassens bedste teknologier giver mere komfort

KONA-familien sætter med sit imponerende udvalg af avancerede teknologier inden for smartteknologi nye standarder i segmentet for kompakte SUV’er. Nyd alt fra de nyeste tilslutningsmuligheder, smarte komfortfunktioner til banebrydende sikkerheds- og førerassistentsystemer.
OTA-softwareopdateringer

OTA-softwareopdateringer

KONA er den første Hyundai med det nye Connected Car Navigation Cockpit, hvor Over The Air (OTA) softwareopdateringer er mulige for hvert system i bilen.

Digital nøgle

Digital nøgle

Med den digitale nøgle låser du KONA op ved at holde din smartphone mod fører- eller passagerdørens håndtag. Det er smart og nemt.

Elektrisk bagklap

Elektrisk bagklap

Den smarte elektrisk bagklap er særligt tilpasset til at give dig mulighed for selv at tilpasse åbningshøjde og hastighed for bagklappen. Dette gøres nemt på skærmen i kabinen eller ved at trykke på lukkeknappen.

Mere ro i sindet, mindre besvær og mere sikker kørsel

KONA-familien er fyldt med de nyeste avancerede førerassistentsystemer (ADAS), smart teknologi til sikker parkering og en bred vifte af funktioner, der er målrettet mod at give dig den bedste kørekomfort.

Automatisk nødbremse

Fodgænger- og cyklistgenkendelse samt drejefunktion.

Et kamerasystem og en radar scanner uafbrudt vejen foran din bil og aktiverer automatisk nødbremsen, hvis den forankørende bil pludselig bremser eller hvis fodgængere og cyklister detekteres. Bilens nødbremse aktiveres også, hvis modkørende detekteres ifm. venstresving. 

 

Aktiv blindvinkel-sensor

Mulighed for visning i instrumentering.

To radar-sensorer i den bagerste kofanger advarer om trafik i de blinde vinkler. Skulle du aktivere blinklyset, mens der er biler i den blinde vinkel, aktiveres en akustisk alarm. Begynder du at dreje ud aktiveres bremserne for at forhindre kollision. I udstyrsvarianten, Ultimate, vises video af den blinde vinkel i instrumenteringen ved brug af blinklys ifm. vognbaneskift. 

 

Automatisk nødbremse ifm. bakning

Mulighed for detektering af fodgængere.

Detekteres bagved krydsende biler ifm. bakning, så advarer bilen akustisk og bremser om nødvendigt. I udstyrsvarianten, Ultimate, kan bilen også detektere bagvedkrydsende fodgængere. 

 

To vognbaneassistenter

Hvilken du benytter er op til dig.

KONA er som standard udstyret med hele to vognbaneassistenter. Den ene er som udgangspunkt automatisk tændt, når du starter bilen og griber kun ind og retter op, hvis du er på vej ud af din bane, uden at have blinket af. Den anden vognbaneassistent, som nemt aktiveres på bilens rat, hjælper konstant med at holde bilen i midten af sin vejbane. 

Drivlinjer

En drivlinje til ethvert behov

Den nye KONA-familie får 3 medlemmer: KONA, KONA Hybrid og KONA Electric. De tre modeller har alle et futuristisk formsprog, men fås hver især med unikke detaljer og styling.

Unikke designdetaljer

Iøjnefaldende designforskelle adskiller de tre KONA-modeller fra hinanden. For KONA Electric er det elementer som pixel-detaljer på for-og bagkofangeren samt på de horisontale LED for- og baglygter, 19” alufælge som også er pixel-inspireret og muligheden for at vælge sidespejle og tag i sort. For KONA er det for- og bagkofangeren og sorte hjulkasser, der får modellen til at fremstå mere markeret. Og KONA N Line fås med sort tag og sidespejle, en vinge-lignende hækspoiler, et mere aggressivt design på for- og bagkofanger, 19” alufælge, dobbelt udstødningsrør og sølvfarvede sideskørter.

Mere om bilerne

KONA

KONA

KONA Electric

KONA Electric

Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler