I10 N Line Topbanner

i10 N Line er inspireret af i30 N TCR

15. april 2021

TCR - et nyt racerløb i Danmark

TCR står for Touring Car Racing. Det er et verdensomspændende løb for standardvogne, vi kender fra gaden, men som er ombygget, så de kan klare et racerløb. Bl.a. har bilerne specialbyggede undervogne, kraftigere bremser og opgraderede motorer. Og det er dette løb, i10 N Line er inspireret af.

Yderst potent og kraftfuld motor

Mange af de sportslige detaljer fra N-serien har fundet vej over i Hyundai i10 N Line.
Den er udstyret med en 1.0-liters turbomotor, der virkelig giver dig fart over feltet. Den sparker hele 100 hk fra sig og klarer en acceleration fra 0-100 km/t på bare 10.5 sekunder.

I10 N Line Breaker 1

Mesterskabssølv til Hyundai i30 N

2020 blev premiereåret for TCR Denmark, og her drønede danske Martin Andersen ind på en suveræn 2. plads i sin blå Hyundai i30 N. Og det til Trods for COVID-19-restriktioner og dermed mangel på et heppende motorsportspublikum.

TCR afvikles med lokale mesterskaber i mere end 20 lande. I den danske udgave køres der i alt seks løb. Og disse blev afsluttet med en vild finaleweekend i oktober 2020 på Jyllandsringen.

i10 N Line har masser af attitude

Ud over i10 N Lines kraftige motor er den udstyret med iøjnefaldende designelementer og sporty detaljer, som bl.a. eksklusiv kølergrill, unikke LED-kørelys, skid plates, 16” alufælge og dobbeltudstødning. Og i kabinen er der også kræset for detaljerne. Alt interiør i bilen emmer af GTI og en stor forkærlighed for sport og komfort. Nyd bl.a. lækre sportssæder med ekstra støtte, flot sportsrat i blødt kunstlæder med røde syninger og N-logo, sportsgearknop, alu-pedaler og flotte, røde detaljer omkring luftdyserne.

i10 N Line

i10 N Line

Hyundai i10 tager dig til næste niveau med iøjnefaldende designelementer, som er inspireret af den højtydende N-serie.

Mere om bilenByg bil

 

Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Til artikelsektion