Skal du købe eller privatlease?

Skal du købe eller privatlease?

Uanset om du vælger at købe eller privatlease, kan du få en helt ny Hyundai, der med garanti giver dig køreglæde. Om du skal købe eller lease handler bl.a. om, hvor langt du kører, hvilke krav du har til bilen og din privatøkonomi.

Når du køber

Når du køber en bil, har du mulighed for at sammensætte din drømmebil. Lige fra farven på bilen til udstyret. Samtidig bestemmer du selv, hvor længe du vil beholde bilen - og du kan køre lige så langt i den, som du vil. Du ejer nemlig bilen og kan gøre med den, hvad du vil.
Hyundai Ikon Koeb

Privatøkonomi

Ved køb af en ny bil, er der som regel en højere førstegangsydelse sammenlignet med privatleasing. Det kan sætte en naturlig begrænsning for nogen. Til gengæld kan den månedlige ydelse ofte være lavere på et billån end den månedlige leasingydelse. Når du køber en ny Hyundai, har du mulighed for at få bilen finansieret gennem din Hyundai-forhandleren til en attraktiv pris. Hør mere hos din lokale Hyundai-forhandler eller læs mere via linket her.

 

Om finansiering

Hyundai Ikon Service

Service og vedligeholdelse

Når du køber en ny Hyundai, har du hele 5 års garanti på bilen. Det har du, fordi vi kan stå inde for kvaliteten af vores biler. Omkostningerne ved løbende service og vedligeholdelse skal du selv stå for. Du har dog mulighed for at købe en serviceaftale hos din forhandler. Med den betaler du en fast månedlig ydelse og skal derfor ikke bekymre dig om uventede udgifter. Læs mere om Hyundai Serviceaftale via linket her.

 

Om Hyundai Serviceaftale

Fordele ved at købe

1. Du kan sammensætte din drømmebil.

2. Du kan køre lige så langt, du vil.

3. Du kan beholde bilen lige så længe, du vil.

4. Du ejer bilen og kan gøre med den, hvad du vil.

Når du privatleaser

Når du privatleaser en bil igennem Hyundai, kender du dine omkostninger fra start til slut. Du slipper for uforudsete omkostninger til service og vedligeholdelse, og du har intet besvær med at komme af med bilen igen. Privatleasing kan også være en fordel, hvis du f.eks. ønsker at afprøve nye drivmidler som en elbil.
Hyundai Ikon Privatleasing

Privatøkonomi

Vælger du at privatlease fremfor at købe, kommer du hurtigt og billigt ud at køre. Du skal ikke have nær så mange penge op af lommen til førstegangsydelsen, som hvis du skal finansiere udbetalingen ved et køb. Sammen laver vi et skøn over, hvor mange kilometer du kører om året. Viser det sig, at du kører mere, betaler du et fast beløb pr. ekstra kilometer. Dette beløb fremgår tydeligt af aftalen.

Når du leaser, skal du ikke bekymre dig om bilens værditab. Du er blot lejer af bilen, og værditabet er indregnet i den månedlige ydelse. Du kan altså trygt aflevere bilen ved aftalens ophør uden at bekymre dig om restværdi eller gensalg.

Ved privatleasing afholder du selv brændstofforbrug, forsikring, ejerafgift og evt. ekstra dæk, så husk at indregne dette i dine månedlige udgifter.

Hyundai Ikon Service

Service og vedligeholdelse

Du passer bilen, som var den din egen og sørger for, at den kommer til de obligatoriske eftersyn, som naturligvis ikke koster dig noget. 

Når leasingaftalen udløber, og bilen skal afleveres, er det en uafhængig taksator, der gennemgår bilen. Du betaler intet for almindelig slitage. Har bilen skader, der nedsætter værdien, skal der naturligvis betales for udbedring af disse. 

Fordele ved at privatlease

1. Du kender dine omkostninger fra start til slut.

2. Du undgår ubehagelige ekstraudgifter undervejs.

3. Du behøver ikke bekymre dig om værditab på bilen.

4. Du kan afprøve nye drivmidler som f.eks. en elbil.

Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Til artikelsektion

Denne side er senest opdateret 06.01.2021.