Bilguide Topbanner

SUV-nyheder

for dig, for familien og for miljøet

28. juni 2021

Vi har en SUV til alle – og til alle behov. I den ene ende har du den imponerende SANTA FE med plads til 7 personer og i den anden ende den kompakte BAYON. Kort sagt: Er du til godt overblik, komfort og høj indstigning, så bare kig dig omkring.
Ny SANTA FE Plug-in Hybrid designet til at imponere

Ny SANTA FE Plug-in Hybrid designet til at imponere

SANTA FE har altid været Hyundais største og mest luksuriøse SUV. Den er skabt til 7 personer og klar til dig i et nyt og opdateret design. Det giver dig endnu mere plads, endnu mere komfort og sikkerhed. Du kan se frem til adaptiv fartpilot, banebrydende tilslutningsmuligheder, elektriske forsæder og meget andet som standard. Den nye SANTA FE fås udelukkende i en plug-in hybrid-version med firehjulstræk, der giver dig lige dele dynamik og råstyrke.

Læs mere om SANTA FE Plug-in Hybrid
Ny KONA Electric – Tænd for fremtiden

Ny KONA Electric – Tænd for fremtiden

Kigger du efter en SUV for fremtiden, så er den populære KONA Electric netop ankommet i en ny og opdateret udgave. Ladet med den nyeste teknologi får du komfort og køreglæde – og en elektrisk rækkevidde på helt op til 484 km. Husk, at KONA også findes som en effektiv og veludstyret benzin-udgave.

Læs mere om KONA Electric
Helt ny TUCSON – Med plads til store armbevægelser

Helt ny TUCSON – Med plads til store armbevægelser

Den helt nye TUCSON er ny på alle måder. Den stærke og rummelige SUV er blevet re-designet fra A-Z efter Hyundais nye designfilosofi – Sensuous Sportiness – som bl.a. giver bilen en temmelig iøjnefaldende front. Samtidig er den blevet udstyret med ny og avanceret teknologi og et stort udvalg af drivlinjer – fra effektive benzin- og dieselmotorer til moderne hybrid og plug-in hybrid-udgaver. Sammen med det nye interiør lægger den helt nye TUCSON ganske enkelt op til store armbevægelser.

Læs mere om TUCSON Plug-in Hybrid
Helt ny BAYON. En kompakt suv med højt til loftet

Helt ny BAYON. En kompakt suv med højt til loftet

Den helt nye Hyundai BAYON er ankommet. Det er den mindste af Hyundais SUV’er. I hvert fald på papiret. For når vi siger, BAYON har højt til loftet, så gælder det i mere end én forstand. Den er kvik, den er skarp og rundhåndet med connectivity, klasseledende sikkerhedsfunktioner og såmænd også pladsen – både foran og bagtil. Oplev den nu!

BAYON
Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Til artikelsektion