Hyundai BAYON kører ind i BAYONNE

Tag med BAYON til Bayonne

6. juli 2022

Frankrig er et af danskernes absolutte favoritter, når det handler om kør-selv-ferie – og mange tager den lange tur helt ned til Pyrenæerne for at nyde de rå bjerge, de små landsbyer, strandene og den gode mad. Et af de steder, der tiltrækker mange turister, er byen Bayonne – og det er netop hertil, vi har sendt vores nye, moderne SUV, BAYON, på kør-selv-tur.

Opkaldt efter byen

Hyundai har netop navngivet den nye og topmoderne BAYON efter de franske baskeres hovedstad, og følger på den måde i fodsporene på de øvrige SUV-modeller, der alle er navngivet efter store, populære turistdestinationer. Og Bayonne er virkelig et besøg værd!

Hyggelige og smalle gader

Centrum af Bayonne er et fascinerede net af idylliste brostensgader, fyldt med bindingsværkshuse og spændende cafeer. Byens middelalderlige præg er tydelig overalt – og den store gotiske katedral og det baskiske museum er altid et besøg værd.

BAYON gør det nemt at være turist

Kører du i en BAYON, så er det ikke noget problem at overholde de lokale færdselsregler og finde vej. Du kan nemlig tilkøbe navigationsbaseret adaptiv fartpilot (NSCC), der er et avanceret GPS-navigationssystem, der hjælper med at sikre, at du overholder hastighedsgrænserne. Bemærk dog, at det kun virker på motorvej. Samtidig kan du med Hyundai LIVE Services få hjælp til at finde de seværdigheder, du leder efter og fortælle om områdets restauranter. Og især maden er vigtig i Bayonne.

Maden er hele rejsen værd

De fleste kender til den krydrede og velsmagende bayonne-skinke, men byen Bayonne er også kendt for sine lækre chokolader, sin velsmagende cider og lækre, lokale retter. Prøv f.eks. en axoa de veau (hakket kalvekød), piperade (scrambled æg med peberfrugt), and omelette à la morue (saltet torske-omelette). Find en af byens hyggelige restauranter og nyd et vellavet, baskisk måltid.

Tæt på både bjerge og hav

En BAYON er som skabt til lange kør-selv-ferier. Selvom bilen er kompakt, så er den yderst rummelig. Der er masser af benplads, og der er højt til loftet, så komforten er i orden. Det samme gælder sikkerheden. Som alle Hyundai-biler, er der ikke sparet på sikkerhedsteknologierne, så du kan roligt kaste dig ud i både motorveje, landeveje og smalle bjergveje. For Bayonne ligger perfekt til både en tur til de store strande ved Atlanterhavet og de rå bjerge i Pyrenæerne.

BAYON

BAYON

Kåret som bedst i sin klasse

 

Mere om modelBook prøvetur

Flere artikler og nyheder

Flere artikler og nyheder

Tag et kig på vores artikelsektion, hvor du finder råd og vejledning og kan læse om alt fra vedligeholdelse og tests til kundehistorier og nyheder.

Flere artikler