Parallax

Copenhagen Fashion Week

Boozt modeshow

Konkurrencevilkår

Hvis du er landet på denne side, er det fordi, du har læst om vores konkurrence ’Vind et Spa-ophold og kør elektrisk i en uge’ i forbindelse med Boozt modeshow januar 2020. Her finder du vilkårene for deltagelse.

 

Konkurrencen er organiseret af Hyundai Danmark, Korsvej 1, 6000 Kolding. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du konkurrencevilkårene, der er udspecificeret nedenfor. Deltagere, som på den ene eller anden måde ikke følger vilkårene, vil blive diskvalificeret.

 

Sådan deltager du

Du deltager i konkurrencen om et Spa-ophold (lørdag-søndag) samt lån af en Hyundai KONA electric i 1 uge ved at uploade et billede fra Boozt modeshow januar 2020 med #goelectric til Instagram. Billedet skal vise ’et spændende og elektrisk øjeblik’.

 

Vilkår for deltagelse

Konkurrencen løber i perioden den 27.01.2020 - 28.01.2020. For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 21 år gammel og i besiddelse af et gældende, dansk kørekort. Medarbejdere hos Hyundai Danmark, autoriserede Hyundai-forhandlere og -serviceværksteder samt Nic. Christiansen Gruppen kan ikke deltage.

 

Præmien

Præmien omfatter lån af en KONA electric i 1 uge (mandag til mandag) inkl. Et spa-ophold for 2 på Comwwell Borupgaard (lørdag-søndag) til en værdi af kr. 5.000,-. Den eksakte uge bestemmes sammen med Hyundai Danmark; ligeledes gør koordinering og afhentning samt tilbagelevering af bilen, som foretages af vinderen, og som foregår hos en udvalgt, dansk Hyundai-forhandler. Bilen afhentes fuldt opladet, og der medfølger en Clever-labebrik, som frit kan benyttes til opladning ved alle Clevers ladepunkter i Danmark under låneperioden. Vinderen har dermed ingen omkostninger til opladning. Ladebrikken leveres sammen med bilen tilbage til forhandleren efter endt lånepriode. Forsikringsomkostninger afholdes ligeledes af Hyundai Danmark. Præmien kan ikke ændres eller ombyttes til kontanter.

 

Udvælgelse og kontakt til vinderen

Der udtrækkes én vinder blandt alle postede billeder på Instagram med #goelectric i konkurrenceperioden. Det vindende billede er det, der på bedste vis udtrykker ’et elektrisk øjeblik’. Vinderen kontaktes direkte af Hyundai Danmark via Instagram i uge 6. Hvis vi mod forventning ikke har hørt fra vinderen senest den 13.02.2020, forbeholder vi os retten til at udvælge en ny vinder.

 

Til forsiden