System Error

 
 

Finansiering af bil

Vi finansierer både nye og brugte biler – og regner gerne et uforpligtende tilbud.

Hyundai finansiering

Hos Hyundai kan du få finansieret din bil gennem eksempelvis Hyundai Finans. Kom ind og hør om vores attraktive vilkår og få et tilbud skræddersyet til dig. 

Du kan også selv tage et kig på vores finansieringsmuligheder samt afprøve vores finansieringsberegner, og se hvor billigt du kan komme til at køre i en ny Hyundai.

Få din nye bil gennem Hyundai Finans

En ny bil kan finansieres på forskellige måder. Der findes den gammeldags facon, hvor du går ned i banken eller realkreditforeningen og opretter et billån. Det kræver som hovedregel en eller anden form for sikkerhed for lånet, og der skal selvfølgelig betales afdrag og renter af lånet. Sikkerheden kan for eksempel stilles via en ejerbolig med friværdi, og så er et billån med pant i boligen en måde at finansiere sin bil på. Realkreditinstitutterne i Danmark kan tilbyde finansiering af ejerboliger, som også kan benyttes til bilfinansiering, så længe de samlede lån ikke overstiger 80 % af boligens friværdi. Derudover tilbyder mange banker også prioritetslån i boligen i belåningsintervallet omkring 80-95 %. Men uanset hvilken finansieringsmodel med sikkerhed, du vælger, så skal der som regel altid lægges en større udbetaling på bilen. Denne udbetaling kan dog reduceres kraftigt, hvis du vælger at finansiere din nye bil gennem Hyundai Finans.

Hvilken model skal man vælge?

Der er stor forskel på, hvad et billån koster i de enkelte pengeinstitutter. Mange banker har desuden forskellige priser afhængigt af det konkrete kundeforhold. Det kan derfor være en god idé at tjekke priserne på nogle af de portaler, som overvåger det finansielle marked, og så kan du overveje ud fra en helhedsvurdering af din økonomi, om det kan betale sig at skifte bank i forbindelse med bilkøb. Dette er en noget omstændelig vej at gå for at få en ny Hyundai bil. Oftest vil det være både lettere og hurtigere at gå direkte til Hyundai forhandleren og få et godt tilbud på finansiering via Hyundai Finans.

Bil finansiering hos Hyundai kan du få til en billig månedlig ydelse

Bil finansiering går kort fortalt ud på, at du mod en fast månedlig afgift får finansieret en helt ny Hyundai. Det månedlige beløb udregnes efter den valgte bilmodel. Du kan se den månedlige afgift for de forskellige modeller på vores hjemmeside. Udregn selv priserne via vores låneberegner, og få skabt dig et godt overblik, så du har det rette grundlag for din beslutning om finansiering.

Store fordele ved bil finansiering gennem Hyundai Finans

Først og fremmest får du en splinterny Hyundai med lav udbetaling. Lånets løbetid er typisk 7 år, hvor du har en fast månedlig ydelse på din bil. Og så kan du sikre dig yderligere mod uforudsete udgifter med en Hyundai Serviceaftale, som fås helt ned fra 299,- om måneden. Så slipper du for alt, der har med reparationer og vedligeholdelse at gøre, for det er som hovedregel indeholdt i serviceaftalen. En serviceaftale sikrer dig også autoriseret service af specialuddannede mekanikere og ikke mindst originale reservedele, som lever op til de samme høje krav, som blev stillet til de originale komponenter. Altså ingen uforudsete udgifter! Så i princippet er det kun dine brændstofudgifter, der kan variere i hele serviceaftalens løbetid. Se hele Hyundais personbilsprogram igennem, og find den model og den månedlige ydelse, der passer til dine behov og din pengepung.

Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret