System Error

 
 

Prøvekørsel

Kig forbi og prøv de nye Hyundai-modeller.En ny Hyundai kommer først rigtig til sin ret, når du ser og prøver den i virkeligheden. Du er altid velkommen hos din lokale forhandler til en uforpligtende prøvetur. Prøv gerne flere modeller og varianter, så du kan finde den bil, der passer præcis til dig.

Vil du være sikker på at komme ud og prøvekører den helt rigtige Hyundai, på det tidspunkt der passer dig bedst, kan du booke en prøvetur online.

Oplev den ægte køreglæde, inden du beslutter dig for en bestemt Hyundai model

Kender du fornemmelsen? Du ser en virkelig lækker Hyundai. Måske har du set den vejen, måske er du faldet over den på nettet. Den ser helt perfekt ud! Designet, som var det første, der fangede dit blik, er lige i skabet. Og det passer præcist til den person, du er. Den ser også ud som om, den kører godt og stabilt, og udefra ser interiøret også rigtigt smart ud. Men – vent lige lidt! Du mangler noget meget vigtigt: En prøvekørsel. Det er nemlig af overordentlig stor betydning, at du får prøvet bilen i virkeligheden, inden du bestemmer dig for at købe. Du skal give dig selv mulighed for at mærke præcis, hvor god komforten er, og hvor glidende bilen bevæger sig på asfalten. Og med online booking er det utroligt nemt at give dig selv den oplevelse. Du undgår ventetid, og du kan være sikker på, at bilen er klar i butikken, når du ankommer. 3 klik – så har du booket prøveturen og kan begynde at glæde dig. Lyt til dig selv og din kørefornemmelse før du køber bil, og bestil en gratis prøvekørsel. Men inden du booker en prøvekørsel på en bestemt model, er der nogle ting, du bør overveje først. Det gælder først og fremmest dine behov og dine krav til en bil. Skal det være en familiebil med god plads til både passagerer og en del bagage, skal den være 2-, 4- eller 5-dørs, skal det være en sedan eller en stationcar - eller måske endda en 4-hjulstrækker? Hos Hyundai kan vi hjælpe dig med at blive godt kørende uanset dine præferencer. Vi er specialister i biler – og vi har også en til dig.

Vælg pris-, komfort- og sikkerhedsniveau

Når du er kommet så langt, så har du sikkert allerede begrænset alle Hyundais i alt 14 personbilsmodeller ned til en 4 – 5 stykker. Men du kan indsnævre dit søgeområde endnu mere ved at tilføje endnu et par parametre. Det kan være ting som sikkerhedsniveau, motorstørrelse, benzin eller diesel, komfort og ekstraudstyr – og selvfølgelig prisen. Hvor meget er du villig og i stand til at lægge i månedlig ydelse for en ny bil? Nu er du så nok nået ned på blot et par stykker, og så kan du begynde at booke en prøvekørsel – og det er helt i orden for os, at du prøver et par forskellige modeller. Giv dig god tid til at tjekke, om bilen har plads nok til alle de ting, du har tænkt dig at bruge den til. Som nævnt indledningsvis, så starter du ved en prøvekørsel med at indstille din siddeposition til netop din kropsbygning. Så starter du bilen og lytter til motorlyden, kobler ud og sætter i 1. gear, letter på koblingen og finder koblingspunktet, og så triller du ganske enkelt derudaf. Nyd den helt særlige fornemmelse det giver, at køre i Hyundai. Nyd komforten, dækkenes behagelige kontakt med asfalten og overvej, om du at forsøde din hverdag med Hyundais berømte køreglæde!

Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret