System Error

 
 

Service og reparation

Original service og reparationer af alle Hyundai-modeller.Vore dygtige mekanikere, som løbende får videreuddannelse, holder din Hyundai i topform. Vi kender din Hyundai bedst, og vi reparerer din bil hurtigt, effektivt og korrekt. Når du vælger et autoriseret Hyundai-værksted er du ligeledes sikker på, at der anvendes korrekte, originale reservedele samt, at alle forpligtelser i forhold til fabriksgarantien overholdes.

Få topprofessionel reparation og service på din Hyundai

Hyundai er et sydkoreansk bilmærke, som blev grundlagt i 1967 i Sydkoreas hovedstad Seoul, hvor mærket stadig har sit hovedkvarter. Sydkorea er en af de såkaldte tigerøkonomier – det vil sige asiatiske lande, som har gennemgået en nærmest eksplosionsagtig udvikling de senere år. Og det er sket ikke mindst inden for teknologiske områder som bilproduktion og elektronik. Elektronikmærker som Samsung og LG er i dag respekterede og populære mærker over hele verden, og Hyundai ligger i forlængelse af denne tradition for udviklingen af innovative teknologier. Det betyder blandt andet, at enhver ny Hyundai model, som kommer på gaden, altid vil være en smule mere avanceret end forgængeren, og den vil naturligvis også være mere brændstofbesparende, og netop miljøskånende og energieffektive løsninger er meget højt på dagsordenen i disse år. Der bliver også længere og længere mellem Hyundais serviceintervaller, men alligevel skal enhver bil – uanset mærke – forbi værkstedet engang imellem. Dels er det de færreste bilister, der har meget forstand på den avancerede teknik og elektronik, som i dag er bygget ind i biler fra starten, og dels er de tider, hvor en handyman selv kunne reparere sin bil, stort set forbi. Prøv bare at lukke motorhjelmen på din bil op, og kig ned på motoren. Stort set alt er kapslet ind i den store motorblok, og det kræver både stor ekspertise og forskelligt specialværktøj at trænge ind i motorens indre. Ydermere kan man sikre sig topprofessionelle mekanikere og undgå uforudsete udgifter ved at tegne en Hyundai Serviceaftale.

Selv en nyere Hyundai skal repareres en gang imellem

Den bilproducent, som opfinder den reparationsfri bil, bliver meget rig og berømt! For virkeligheden er jo, at alle biler – uanset mærke – skal på værksted en gang imellem. Der findes mange sliddele på en bil, som skal skiftes ud med jævne mellemrum, for at bilen både er sikker, kører optimalt og ikke mindst overholder alle lovkrav. Det mest indlysende eksempel er nok dækkene, for her kan enhver med det blotte øje se, når de er slidte. Et af en bils allervigtigste sikkerhedssystemer er bremserne. Og her kan man ikke umiddelbart se, om bremseklodser, bremsekalibre eller bremseskiver er ved at være slidte. Men det bliver de – og de skal skiftes med jævne mellemrum. Alene en utæt bremseslange, hvor bremsevæsken stille og roligt drypper ud af, kan betyde, at bilen pludselig mister al sin bremsekraft, hvilket naturligvis kan få alvorlige konsekvenser. Reparationer af Hyundai biler foretages altid af faguddannede mekanikere, som løbende får efteruddannelse, så de altid kender de nyeste modeller, og dele og komponenter, som skal udskiftes, bliver altid erstattet med originale Hyundai reservedele, som lever op til de samme krav, som der stilles til de oprindelige komponenter. Altså vil de udskiftede dele have samme kvalitet og holdbarhed, som de oprindelige komponenter. Der findes mange ”biltilbehørssupermarkeder” og internetbutikker, hvor man kan købe uoriginale reservedele, men dels er de ikke produceret til netop din Hyundai model, og dels er kvaliteten ikke i top. Derudover bortfalder garantien på bilen, hvis der benyttes uoriginale reservedele. På et autoriseret Hyundai værksted kan du være 100 % sikker på, at alle udskiftningsdele passer præcist til din model.

Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret