Book tid til hjulskifte før alle de andre

Vores forhandlere og serviceværksteder står klar til at hjælpe dig med hjulskifte – flere tilbyder også muligheden for at opbevare dine vinterhjul sommeren over. Book tid til hjulskifte allerede i dag og undgå en lang ventetid, når alle andre også vil have skiftet til sommerhjul.

 

Book tid til hjulskifteFind værksted

Derfor bør du skifte fra vinterdæk til sommerdæk

 

De rigtige dæk er en væsentlig faktor for din sikkerhed, når du kører bil. Dækkene er det eneste, der har direkte kontakt med asfalten, og de er derfor afgørende for bilens styre- og bremseegenskaber. I den kommende sæson stiger temperaturen, hvilket påvirker dækkenes vejgreb og din brændstoføkonomi. Ved at skifte til sommerdæk har du det bedste udgangspunkt for at køre sæsonen sikkert i møde.

Du får et bedre vejgreb

Du får et bedre vejgreb

Sommerdæk giver en kortere bremselængde på en tør vej sammenlignet med vinterdæk. Vinterdæk er lavet af en blødere type gummi end sommerdæk. Det betyder, at de bliver for bløde på den lune sommerasfalt, hvilket forringer både vejgreb og styring. Derfor er det vigtigt at skifte fra vinterdæk til sommerdæk, når temperaturen kommer over 7 grader. Det giver dig og dine passagerer den bedst mulige sikkerhed.

Du opnår bedre køreegenskaber

Du opnår bedre køreegenskaber

Den tyske bilorganisation ADAC har foretaget flere tests, der viser, at når en bil er fuldt læsset, er vinterdæk ikke så stabile i kurver, som sommerdæk er. Uanset om bilen er fyldt med baggage på vej sydpå, fyldt med haveaffald eller fyldt med børn på vej til fodboldtræning - så er du både bedre og mere sikkert kørende med sommerdæk på.

Du sparer penge

Du sparer penge

Når du kører med vinterdæk fremfor sommerdæk bruger du mere brændstof eller strøm i din elbil. Vinterdæk er nemlig blødere, og det giver mere modstand på vejen. Ved at køre med sommerdæk vil du derfor kunne spare på kørselsomkostningerne. Dækmønsteret på et vinterdæk forsvinder desuden hurtigere om sommeren. Så fortsætter du på vinterdæk, risikerer du, at dækkenes levetid minimeres markant – og det betyder, at du oftere skal investere i nye dæk.

Læs også: Gode råd om dæk

Vind dit næste sæt dæk

Værdi op til kr. 8.210,-

 

Hvis du er medlem af minHyundai, kan du lige nu deltage i vores konkurrence om at vinde et sæt kvalitetsdæk af mærket Bridgestone inkl. montering. Frit valg mellem sommer- eller vinterdæk. Du deltager i konkurrencen ved at booke tid til hjulskifte online inden den 30. april 2020. Vi finder to heldige vindere.

 

Book tid til hjulskifteOpret dig på minHyundai

 

Konkurrencen er gældende for minHyundai-medlemmer. Præmien består af et sæt med fire løse Bridgestone-dæk inkl. montering til en værdi af op til kr. 8.210,- (afhængig af bilmodel). Der findes to vindere. Vinderne kan vælge mellem sommer- eller vinterdæk med dækdimensioner, der er standard på Hyundais modeller. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller ændres. Præmieafgiften betales af Hyundai Danmark. Vinderne findes ved tilfældig lodtrækning blandt minHyundai-medlemmer, der har booket tid til hjulskifte online i perioden 1. marts til 30. april 2020. Vinderne får direkte besked. Præmien skal indløses inden den 30. november 2020. Ansatte hos Hyundai Danmark, Hyundai-forhandlere og deres ansatte kan ikke deltage i konkurrencen.

Stort udvalg af komplethjul

 

Trænger bilen til et opdateret look til den nye sæson? Så er nye alufælge sagen. Og hvis det samtidig er tid til nye dæk, har vi et bredt udvalg af komplethjul til gode priser. Find din Hyundai-model via linket nedenfor, og se udvalget af komplette hjul, der passer til netop din bil.

 

Find komplethjulFind værksted