Hyundai service 5plus eftersyn

Hyundai karosserieftersyn

Gratis karosserieftersyn af din Hyundai

Når du er ejer af en Hyundai, har du automatisk en af markedets bedste rustgarantier. Den har du glæde af, så længe du husker at få bilen sendt til et karosserieftersyn hos dit autoriserede Hyundai-værksted én gang om året. Det er gratis, og tager kun 30 minutter at udføre.

Tillad cookies, for at se denne video

Det tjekker vi

I vores karrosserieftersyn holder vi øje med eventuelle rustdannelser. På den måde kan vi i tide gribe ind over for indefrakommende rust. Vi holder naturligvis også øje med udefrakommende rust, men en eventuel behandling heraf er ikke dækket af garantien. Vi vil naturligvis vejlede dig om supplerende rustbeskyttelse og udbedringer.

Hvornår skal karosserieftersynet laves

Karosserieftersynet skal udføres inden årsdagen for din bils indregistrering i alle de år, garantiperioden løber. Det eneste du skal sørge for, er at bilen og undervognen* er vasket, når du afleverer bilen på værkstedet.

*Elektriske biler er undtaget for undervognsvask forud for eftersynet.

Få automatiske påmindelser

Få automatiske påmindelser

Tilmeld din bil til minHyundai og få automatiske påmindelser, når det er tid til eftersyn, betaling af ejerafgift, syn og meget andet. Du har bilens servicehistorik lige ved hånden – og en række fordele som medlem.

Hent på App StoreHent på Google Play