Service 5 Plus Hero

Hyundai Karosserieftersyn

Når du er ejer af en Hyundai, har du automatisk en af markedets bedste rustgarantier. Den har du glæde af, så længe du husker at få bilen sendt til et karosserieftersyn hos dit autoriserede Hyundai-værksted én gang om året. Det er gratis, og tager kun 30 minutter at udføre. Karosserieftersynet skal udføres inden årsdagen for din bils indregistrering i alle de år, garantiperioden løber. Det eneste du skal sørge for, er at bilen og undervognen* er vasket, når du afleverer bilen på værkstedet.

 

Book karosserieftersyn

 

*Elektriske biler er undtaget for undervognsvask forud for eftersynet.

Tillad cookies, for at se denne video

Sådan er du på den sikre side

I vores karrosserieftersyn holder vi øje med eventuelle rustdannelser. På den måde kan vi i tide gribe ind over for indefrakommende rust. Vi holder naturligvis også øje med udefrakommende rust, men en eventuel behandling heraf er ikke dækket af garantien. Vi vil naturligvis vejlede dig om supplerende rustbeskyttelse og udbedringer.

 

Find værksted

Få automatiske påmindelser

Få automatiske påmindelser

Tilmeld din bil til minHyundai og få automatiske påmindelser, når det er tid til eftersyn, betaling af ejerafgift, syn og meget andet. Du har bilens servicehistorik lige ved hånden – og en række fordele som medlem.

Hent som app til iOS

Hent som app til Android