Sæsonkampagner

Med vores sæsonaktuelle kampagner, eftersyn og produkter kan du sikre dig, at din Hyundai er klar til den kommende sæson.

Book tid til bremseeftersyn

Book tid til bremseeftersyn

Kr. 995,-

Det danske klima er en barsk sag for din bils bremser. Få bremserne efterset, så du er klar til forårets køretur, og samtidig forlænger du bremsernes levetid.

 

Book tid

Hvad er et bremseeftersyn?

Du skal give samtykke til marketing-cookies, hvis du vil se indholdet

Tilbehør til foråret
Beskyttende velourmåtter

Beskyttende velourmåtter

Kr. 395,- (for medlemmer - tilmeld dig her)

Kr. 595,- (for ikke-medlemmer)

Beskyt din bil med et sæt formsyede velourmåtter. Velourmåtterne matcher resten af bilens interiør, og kommer med broderet modellogo og et integreret låsesystem, der sikrer, at måtterne bliver, hvor de skal. Sættet består af to måtter til for og to til bag.

 

Tilbuddet gælder til og med den 31. maj 2020.

Nye viskerblade

Nye viskerblade

Kr. 295,-

Vinteren er hård ved din bils viskerblade. Derfor kan det være en rigtig god idé at investere i et sæt nye. Så sikrer du dig et godt udsyn samtidig med, at du undgår at ridse din forrude med slidte viskerblade. Prisen gælder for viskerblade til forruden.

Komplette sommerhjul på alufælge

Komplette sommerhjul på alufælge

Fra kr. 6.995,-

Trænger bilen til et opdateret look til den nye sæson? Så er nye alufælge sagen. Og hvis det samtidig er tid til nye dæk, har vi et bredt udvalg af komplethjul til gode priser. Vi hjælper gerne med dækskifte - og de fleste steder også opbevaring af dine øvrige hjul.

 

Se udvalgMere om hjulskifte

Sikre låsemøtrikker

Sikre låsemøtrikker

Kr. 345,-

Undgå af få dine alufælge stjålet. Det kan særlige låsemøtrikker give dig sikkerhed for. Vi hjælper dig gerne med at montere fire nye møtrikker på din bils hjul, så du kan have ro i maven. Låsemøtrikker kan kun benyttes til alufælge.

Tilmeld minHyundai

Tilmeld din Hyundai til minHyundai og få adgang til din digitale servicebog. Derudover får du adgang til særlige tilbud og rabatter til både dig og din bil.

 

Tilmeld minHyundai