System Error

 
 
top


car_2019-05-07-i30-fastback-n

 
 
 
 
 
HIGHLIGHTS

Skabt til at give dig åndenød

Den nye i30 Fastback N er en sofistikeret videreudvikling af den populære og højtydende Hyundai i30 N. Udviklet i billaboratorierne i Namyang og finpudset på Nürnburgring – så de 275 hk (Performance) kan levere optimal ydeevne og unikke køreegenskaber. Kort sagt: Uovertruffen køreglæde tilsat adrenalin.

En hyldest til design og adrenalin

Med sin smukke, skrånende silhuet og elegante taglinje fremstår i30 Fastback N som en ægte bil-forkælelse. Den høje ydeevne, de unikke køreegenskaber og det stilfulde design sikrer en uhørt kombination af adrenalin og æstetik.

 

Som at sidde i en ægte racer

Med et cockpit skabt af eksperter til kørere, der virkelig elsker biler, er der kræset for både stil og køreglæde. Det eksklusive N-sportsrat, det topmoderne instrumentbræt og sportssæderne med røde designsyninger sikrer et både sporty look og en unik ergonomi – fuldstændig fokuseret på at give dig den optimale kørekomfort, hvor alle informationer er enten direkte synlige eller lige ved hånden.   

 

 

At se er at opleve

Ønsker du at se den nye Hyundai i30 Fastback N i aktion? Videoen viser rekordløbet mellem Rom og Paris (i Vestjylland!!), hvor WRC rallydriver Thierry Neuville og WTCC-legenden Gabrielle Tarquin udfordrer i30 Fastback N’s ydeevne.

 

 

 

 

N Traction og Stability Control

N Traction og Stability Control fungerer som en god copilot, der hjælper, der hjælper med at holde vejgrebet, når det er nødvendigt – helt uden at forstyrre din 
køreoplevelse. Kan også slukkes for at give maksimal racer-følelse.
 
 

Kurvestabiliseringsdifferentiale (e-LSD)

Denne funktion øger grebet og giver maksimal effekt til vejen, samtidig med at den maksimale svinghastighed også øges (Perfomance).
 
 

 

Navigationssystem

Den nye i30 Fastback N tilbyder navigation, herunder 3D-navigation, Hyundai’s gratis LIVE-tjenester, Apple Carplay™ og trådløs opladning.

Apple CarPlay™ er et registreret varemærke under Apple Inc.
 

Automatisk nødbremse

Ved hjælp af kamerasensorer arbejder denne funktion i tre trin for at undgå sammenstød forfra. Første trin advarer dig både visuelt og auditivt. Andet trin styrer bremserne alt efter faren for sammenstød. Tredje fase anvender maksimal bremsekraft for at undgå sammenstød eller minimere skaden, hvis en kollision er uundgåelig.
 
 

Masser af kræfter

i30 Fastback N’s imponerende præstation stammer fra en lydstærk 2.0 liters turbomotor med direkte indsprøjtning,

som leverer 250 hk eller 275 hk (Performance).


250 hk

N Grin Control System
ESC
Electronic Sound Generator
Launch Control
High Performance Driving Data
Rev Matching
8” touchskærm


275 hk Performance

N Grin Control System
ESC
Electronic Sound Generator
Launch Control
High Performance Driving Data
Rev Matching
8” touchskærm

EKSTERIØR
Exterior

Eksteriør

Den nye i30 Fastback N er udtryksfuld fra alle vinkler med højtydende N-elementer og sofistikerede designlinjer.  

 • More Avancerede LED-forlygter
  More LED-kørelys
  More Stor, markant grill
  • exterior_front_sub2_on_540x600
   Avancerede LED-forlygter Den karakterfulde front bliver fremhævet af den sorte kant rundt om LED-forlygterne.
  • exterior_front_sub3_on_540x600
   LED-kørelys Det vandrette LED-kørelys er placeret oven på friskluftsindtaget af bilens frontkofanger.
    

  • exterior_front_sub1_540x600
   Stor, markant grill Den unikke N-version af Hyundai's store ”Cascading” kølergrill prydes af et N-signaturbadge.
    
 • More Stort soltag
  More Eksklusive N-hjul
  More Skrånende silhuet
  • exterior_side_sub1_540x600
   Stort soltag Lad solen skinne ind og mærk vinden. Soltaget strækker sig over begge forsæder.
  • exterior_side_sub4_540x600
   Eksklusive N-hjul Den nye i30 Fastback N fås med både 18” og 19” hjul. Begge med N-logo.
  • exterior_side_sub3_540x600
   Skrånende silhuet Med sin skrånende silhuet er i30 Fastback N en smuk og sporty bil. Designet er inspireret af formen på en vanddråbe - og giver et meget aerodynamisk design. C-søjlen og bagruden er skabt med bløde, elegante former, der forstærker bilens linjer.
 • More Blanksort spoiler
  More LED-tågelygte med dynamisk bagreflektor
  More LED-kombinationsbaglygter
  • exterior_rear_sub1_540x600
   Blanksort spoiler Bagspoileren er elegant integreret i bagklappen og fremstår som en fræk, blanksort bue.
  • exterior_rear_sub3_540x600
   LED-tågelygte med dynamisk bagreflektor Den kraftige bagkofanger, den karakterfulde, røde bagreflektor og den iøjnefaldende trekantede tågelygte er unikke N-designelementer.
  • exterior_rear_sub2_on_540x600
   LED-kombinationsbaglygter De højeffektive LED-kombinationsbaglygter er designet til at harmonere med bilens dynamiske linjer, samtidig med at de fremhæver bagendens kraftfulde udtryk.
INTERIØR
Exterior

Komfort skabt til køreglæde

De røde designelementer og sædernes røde syninger giver et elegant og sporty look. De ergonomiske sæder leveres i stof eller dellæder (alcantara).

 • More N-sportsrat
  More Stor 8" touchskærm
  More N-instrumentbræt
  More Fuldautomatisk klimaanlæg
  More Intuitiv og problemfri teknologi
  More Sporty gearstang
  More Unik sædekomfort
  • interior_section_1_540x600
   N-sportsrat Sportsrattet har røde syninger og matcher kabinens øvrige design. Ved et tryk på en knap kan du vælge mellem fem forskellige kørselsformer.
  • interior_section_2_540x600
   Stor 8" touchskærm Skærmen er ideelt placeret og sikrer en nem og hurtig betjening. Du har frit udsyn til alle medieinformationer, f.eks. navigation, LIVE Services og Apple CarPlay™.
  • interior_section_3_540x600
   N-instrumentbræt

   Det dynamiske N-instrumentbræt er tilpasset den lidenskabelige kører. F.eks. er der “shift timing“, som viser, hvornår du skal skifte gear, mens lysdioderne i venstre side af instrumentbrættet viser motorens olietemperatur.

  • interior_section_4_540x600
   Fuldautomatisk klimaanlæg

   Med et 2-zonet klimaanlæg har både kører og passager mulighed for at indstille temperaturen individuelt.

  • interior_section_5_540x600
   Intuitiv og problemfri teknologi

   Den nye i30 Fastback N er forsynet med den nyeste og mest avancerede teknologi, f.eks. 8" touchskærm, der gør alle tjenester lettilgængelige med bl.a. Apple CarPlay™. Centralt placeret finder du en opladningsplade til nem, kabelfri opladning af din smartphone.


   Apple CarPlay™ er et registreret varemærke under Apple Inc.

  • interior_section_6_540x600
   Sporty gearstang

   Den manuelle 6-trins gearkasse er perfekt til entusiastiske kørere, der elsker et skarpt gearskifte.

  • interior_section_7_1_540x600
   Unik sædekomfort

   De smarte N-sportssæder – med både lændestøtte og forlængelige sædehynder – sikrer optimal kontrol og siddekomfort. Vælg mellem almindeligt stof eller dellæder (alcantara).


Gennemført N-design

Født i Namyang og finpudset på Nürburgring: N-logoet for ren køreglæde.


Gennemtænkte detaljer

Det forreste armlæn indeholder et praktisk opbevaringsrum.

PERFORMANCE
Exterior

Spektakulær ydeevne

Hjertet i den nye i30 Fastback N er den højtydende og hidsige 2.0 liters turbomotor.

 

 • Solidt vejgreb

  N Traction og Stability Control er udviklet på Hyundai’s egne laboratorier og fungerer som en copilot, der hjælper med at holde vejgrebet, når det er nødvendigt - helt uden at forstyrre din køreoplevelse. Kan også slukkes for at give maksimal racer-følelse.

 • e-LSD

  Nyd den nye i30 Fastback N’s unikke egenskaber, når du skal runde hjørner og skifte retning. Her mærker du virkelig en forskel. Med denne funktion, som sikrer et maksimalt vejgreb samt minimering af understyring i hjørner, føres du sikkert og stabilt gennem selv de mest udfordrende hjørner (Performance).

 • Variabelt udstødningssystem

  Det variable udstødningssystem giver dig mulighed for at vælge forskellige niveauer af udstødningslyd – fra normal tilstand til en mere højrøstet sportstilstand og sidst, men ikke mindst, videre til den direkte larmende "efterbrænding" i N-tilstanden (Performance).


Launch Control

Startstyringssystemet giver dig maksimal trækkraft, reducerer hjulspin og sikrer det optimale vejgreb, når du accelererer kraftigt fra tomgang, hvilket giver den hurtigst mulige start.


Rev Matching

Rev Matching-funktionen øger automatisk motoromdrejningerne, når du skifter fra højt til lavt gear og giver et blødere og mere sporty gearskift.

Sikkerhed
Exterior

Hyundai SmartSense

Hyundai’s avancerede kørselsassistance systemer giver sikkerhed og ro i sindet.
Træthedsregistrering

Denne funktion øger sikkerheden ved løbende at overvåge og analysere dine køremønstre. Registreres træthed eller distraktion, får du en akustisk advarsel og en meddelelse, der foreslår, at du holder en pause.


Hastighedsbegrænsning

Den intelligente hastighedsbegrænsning genkender vejskilte og synliggør hastighedsgrænsen samt stopskilte. Oplysningerne vises både i navigationssystemets display og i instrumentbrættet.

TEKNOLOGI
Exterior

Kom hurtigere frem – uden stress

Den nye i30 Fastback N leveres med alt, hvad du behøver for at gøre kørslen mindre stressende – og for at få dig i mål hurtigt og sikkert. Hyundai’s gratis LIVE Services giver dig adgang til information om brændstof, priser og beliggenhed, trafik, parkering, vejr og seværdigheder – ja, selv fartkontrol, hvor loven tillader det (afhængig af land).   • Løbende opdatering om brændstofpris

  Find en tankstation hurtigt og med de rigtige priser, når du har brug for det! Supplerende oplysninger om åbningstider, betalingstyper, bilvask osv. 


 • Parkeringstjeneste

  Parkeringstjenesten hjælper dig med at finde ledig parkering. Du får også oplysninger om tilgængelighed, placering, priser og åbningstider.


 • Hyundai-forhandlere

  Få let adgang til information om nærliggende Hyundai-forhandlere. Perfekt, hvis du skal bruge servicehjælp, når du er på farten.


 • Fartkontrol-alarm

  Hvor det er tilladt i henhold til lovgivningen, modtager du advarsler om hastighedskameraer, fartkontrol o.l.


 • Trafikinformation

  Undgå trafikpropper, kø-dannelser og vejarbejde. Du modtager trafikinformation, der giver dig de bedste ruter ud fra de gældende forhold. På den måde kan du ankomme hurtigere – og mere præcist.


 • Find det, du leder efter

  At søge efter en adresse eller seværdighed skal være let og hurtigt. Tjenesten dækker 11 millioner steder i over 500 forskellige kategorier.


 • Vejrtjeneste

  Vejrtjenesten giver opdaterede vejrinformationer til større europæiske byer, så du altid kan overvåge de seneste vejroplysninger for din nuværende placering, destination eller favoritbyer.

Komfort
Exterior

Nemt og bekvemt

Den nye i30 Fastback N er en sportsvogn til hverdagen. Trods sit sporty design og store motorkraft byder den også på en bred vifte af praktiske funktioner, der gør hver køretur mere sjov – selvom du bare skal på arbejde.

 • Navigationssystem

  Navigationssystemet omfatter funktioner som Apple CarPlay™, så du problemfrit kan oprette forbindelse til din smartphone via den store 8" touchskærm. Navigationssystemet leveres med et gratis 7 års abonnement på Live Services med vejr-, trafik- og fartkontrolalarm.

  Apple CarPlay™ er et registreret varemærke under Apple Inc.

 • Bakkamera

  Parkering har aldrig været lettere. Baksensoren giver et klart billede af området bag bilen, så du altid har et godt overblik. Sensorer i for- og bagkofangerne registrerer og advarer om forhindringer på din vej og hjælper med at måle afstanden til dem, så du problemfrit kan passere.

 • 5 års garanti

  Som alle andre Hyundai-biler er den nye i30 Fastback N konstrueret ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Den høje kvalitet understøttes med en 5 års ubegrænset kørselsgaranti, så du virkelig kan nyde din bil og køre alt det, du ønsker – uden at skulle bekymre dig.

BYTTEPRIS

Hvad er din nuværende bil værd?

Få en hurtig vurdering på, hvad vi kan give dig i bytte for din bil ifm. køb af en ny Hyundai.
Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret