System Error

 
 


car_2019-02-26-klimarabat-ioniq-plugin-hybrid

 
 
 
 
 
top
KAMPAGNE

Familie kører over 3.000 km på én optankning.

Læs hele historien om Line og Johnni Sørensen, der for nylig købte sig en Hyundai IONIQ plug-in hybrid, som reducerede deres udgifter til benzin.
Hyundai IONIQ er nemlig et bæredygtigt bilvalg til dig, der gerne vil værne om miljøet - uden at gå på kompromis med den ultimative køreglæde.Med den nye plug-in hybrid kan du pendle op til 63 km på ren el*. Kombineret med et CLEVER-abonnement, hvor du kan lade alt, hvad du vil for 299 kr./md., kan du altså nemt pendle fra kun 15 kr./dag,** hvis du bor max. 30 km fra din arbejdsplads.


Lige nu kan du få IONIQ plug-in hybrid eller en af de andre IONIQ-familiemedlemmer med med en klimarabat på op til kr. 15.000,- ***
* NEDC-tal. Forbrug afhængig af kørestil, vejr og brug af f.eks. aircondition.
** Forbrug med udgangspunkt i 20 arbejdsdage, samt CLEVER-ladestander og -abonnement på 299 kr./md. bestilt hos Hyundai-forhandler i forbindelse med køb af ny bil. Se mere på clever.dk. *** Tilbuddet gælder så længe lager haves.

HØJDEPUNKTER

Mød IONIQ-familien

IONIQ-familien består af tre medlemmer, som alle har for øje at værne om miljøet uden at gå på kompromis med køreglæden. Se de andre medlemmer af IONIQ-familien herunder.


IONIQ electric

Vælger du IONIQ electric, kan du køre ud i det blå med grøn samvittighed – og være med til at gøre en forskel i verden. Den 100% eldrevne bil er med nul emissioner en ren fornøjelse at køre i. Ikke mindst fordi det aerodynamiske design sætter nye, stilrene standarder for, hvordan en elbil ser ud. Og så har IONIQ electric i øvrigt en rækkevidde på op til 280 km på en enkelt opladning – hvilket er mere end de fleste andre rene elbiler på markedet.IONIQ hybrid

Drømmer du om en bil, der er både miljøvenlig og sporty, er IONIQ hybrid svær at komme udenom. Kombinationen af en dynamisk el-motor og en højeffektiv benzinmotor giver nemlig køreglæde i en liga for sig. På den ene side har du et højt omdrejningsmoment med opsigtsvækkende acceleration, og på den anden har du friheden og fleksibiliteten i forhold til rækkevidde.IONIQ eller en anden grøn bil?

Se vores guide for miljøvenlige biler, hvor vi gennemgår forskellene mellem de forskellige typer af elbiler, så du lettere kan sammenligne og vælge den, der passer bedst til dine behov.


 • Enestående garanti

  Hyundai IONIQ hybrid har 5 års garanti uden kilometerbegrænsning og 8 år eller 200.000 km garanti på batteripakken. Læs mere her.

 • Gear

  IONIQ plug-in hybrid fås med automatgear. Se de forskellige tilhørende motorvarianter her.

 • 750 kg.

  Hyundai IONIQ plug-in hybrid er godkendt til træk og må trække op til 750 kg. med bremser. Se mere om trækket her her.

Det bedste fra begge verdener

Når IONIQ plug-in hybrids to hjerter banker som ét, når det kombinerede output af 1.6 GDi benzinmotoren og 44.5 kW hybrid el-motoren op på hele 141 hk. Motorerne fungerer også uafhængigt af hinanden afhængigt at kørselsbetingelserne, og overgangen mellem ren el, hybrid og benzin er nærmest ikke mærkbar.

 

Hyundai IONIQ plug-in hybrid
Sjov at køre

Hyundais 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse (DCT) giver hurtig feedback til en sporty og effektiv køreoplevelse.? Det er helt enkelt med 6-trins dobbeltkobling (DCT).


Stærk og fleksibel

Den slående vind-effektive silhuet udstråler et dynamisk udtryk, mens du kører stabilt, og effektiviteten sikres med IONIQ plug-in hybrids innovative brug af letvægtsaluminium og højstyrkestål.

EKSTERIØR
Exterior

Ekstraordinært design.
De imponerende, high-performance komponenter i IONIQ plug-in hybrids aerodynamiske krop er ideelt designet til at arbejde sømløst sammen.
 • More LED-kørelys
  More LED-forlygter
  More Form og funktion
  • ioniq-plugin-eksterior-switcher-front-krelys
   LED-kørelys

   Den dynamiske kurve på de separate LED-kørelys definerer også de diskrete indtag, som fodrer den aktive luftstrøm og reducerer turbulens omkring forhjulene (standard).

  • ioniq-plugin-eksterior-switcher-front-forlygter
   LED-forlygter

   Smarte nye forlygter bruger flere LED-projektorer til både nær- og fjernlys. LED-forlygter (afhængig af variant) forbedrer dit nattesyn med en stærkere lyseffekt, mens de kræver mindre energi end almindelige lygter. 

  • ioniq-plugin-eksterior-switcher-luftlapper
   Form og funktion

   Aktive luftflapper I frontgrillen åbnes og lukkes automatisk for at forbedre den aerodynamiske performance. Adaptiv fartpilot (SCC) sensoren er også skjult indenfor kromgitteret. 

 • More Slanke sidespejle
  More Elektrisk soltag
  More 16˝ alufælge
  • ioniq-plugin-eksterior-switcher-side-sidespejle
   Slanke sidespejle

   Slanke og strømlinede sidespejle reducerer vindstøj og forbedrer aerodynamikken.

  • ioniq-plugin-eksterior-switcher-side-soltag
   Elektrisk soltag

   Det elektriske soltag giver en åben og luftig atmosfære (ekstraudstyr).

  • ioniq-plugin-eksterior-switcher-side-aluflge
   16˝ alufælge

   De stilfulde alufælge er aerodynamisk designet for at minimere luftturbulens og give optimal brændstoføkonomi. 

 • More Kofanger
  More LED-kombinationsbaglygter
  More Integreret bagspoiler
  • ioniq-plugin-eksterior-switcher-bag-kofanger
   Kofanger

   IONIQ plug-in hybrids bagende er domineret af stærke horisontale elementer, der understreger bilens bredsporede, sportslige holdning (standard). 

  • ioniq-plugin-eksterior-switcher-bag-kombinationsbaglygter
   LED-kombinationsbaglygter

   LED-lygter lyser stærkere, bruger mindre energi og forstærker designintegriteten i IONIQ plug-in hybrid (afhængig af variant). 

  • ioniq-plugin-eksterior-switcher-bag-bagspoiler
   Integreret bagspoiler

   IONIQ plug-in hybrids bagspoiler minimerer turbulens og luftmodstand samtidig med, at den giver en mere stabil køreoplevelse (standard). 

INTERIØR
Exterior

Rent og enkelt.

Det rummelige interiør i IONIQ plug-in hybrid er udført med en distinkt designrenhed. 

Den innovative anvendelse af miljøvenlige interiørmaterialer til dørbeklædning, bilens farve og tæpper bekræfter IONIQs status som en bæredygtigt bygget elbil.

 

 

 

 

 

Supervision instrumentering

Den imponerende 7” LCD-farveskærm i instrumentbrættet er nemt overskuelig og flot at se på (afhængig af variant).  

 

 

 

 

  


Altid tilsluttet

Via den 8” LCD-touchskærm, som er forberedt til navigation, har du nemt adgang til Apple CarPlayTM og bilens premium Infinity Sound System.


Ventilation i forsæder

Hold dig kølig og forfrisket hele sommeren med tilkøb af ventilation indlejret bilens forsæder (ekstraudstyr til sæder i kunstlæder).

Tydelig kvalitet

Kabinens kvalitet understreges især at de iøjnefaldende krom-detaljer på gearstangen, pedalerne og indstigningslisterne. 

Performance
Exterior

Sæt strøm til fremtidens køreglæde.

Med bare et enkelt tryk på knappen, kører du på 100% el i op til 63 km, og dermed med minimal belastning for miljøet. Vil du udvide rækkevidden på op til 1100 km på dine ture, sørger IONIQ plug-in hybrid automatisk for at skifte over til kombineret benzin/el. IONIQ plug-in hybrid er derfor bilen, der giver dig den ultimative fleksibilitet. Når du parkerer ved en ladestander, er der nem adgang til ladestikket, så du igen kan køre på rendyrket energi. Det er fremtidens form for køreglæde.


Opladning
Exterior

Smart og hurtig opladning.

Med CLEVER er det let at køre elbil eller plug-in hybrid. Afhængigt af hvilken pakke du vælger, , kan du lade ubegrænset til en fast månedlig pris hjemme og/eller på Danmarks hurtigste ladenetværk med over 1000 ladepunkter i Danmark, Sverige og Tyskland. Du får dermed ubegrænsede muligheder for at få den optimale køreglæde i din bil og overblik over udgifterne.

Lettere kan det ikke blive.

 


 

 

El-bilen er en meget elegant kombination af moderne aeroduynamik  El-bilen er en meget elegant kombination af moderne aeroduynamik
Garanti
Exterior

Ekstraordinær garanti.

5 års garanti-mærket er bevis på vores tillid til kvaliteten af vores biler. Du får 5 års ubekymret køreglæde – uden nogen kilometerbegrænsning. Yderligere er der hele 8 års garanti på højspændingsbatteriet, dog maksimalt 200.000 km. Se yderligere information i særskilt garantihæfte. 

 

Sikkerhed
Exterior

Ekstraordinær sikkerhed.

Selvom kørselsforholdene skifter, så er din IONIQ stabil i alle situationer. 

 

Og bl.a. pga. bilens sikkerhedsudstyr har bilen også modtaget 5 stjerner i Euro NCAP.

 


Automatisk nødbremsesystem

Kombinationen af en radar placeret ved kølergrillen og et kamera placeret i forruden sikrer, at IONIQ advarer dig og om nødvendigt automatisk bremser ned for forankørende eller fodgængere, som du måske har overset. (Standard).


Vognbaneassistent (LKAS)

Ved hjælp af et kamera i forruden overvåger bilen linjerne på vejen. I tilfælde af at bilen er ved at forlade sin bane uden, at der er blinket ud, vil et akustisk signal advare føreren, og systemet vil automatisk guide bilen tilbage til sin bane. (Standard).


Vognbaneassistent (LKAS)

Ved brug af baksensorerne placeret i de bagerste kofangere, gør IONIQ opmærksom på bagvedkommende trafik. Ved vejbaneskift lyder en akustisk advarsel, hvis der er bagvedkommende trafik. (Afhængig af variant)


Advarsel for bagved-krydsende trafik (RCTA)

Når du bakker ud af f.eks. en parkeringsplads, hjælper RCCW dig med at forudse trafik, som krydser fra siderne. En akustisk advarsel og visning i display gør opmærksom på, at der er trafik på vej.(Afhængig af variant).

BYTTEPRIS

Hvad er din nuværende bil værd?

Få en hurtig vurdering på, hvad vi kan give dig i bytte for din bil ifm. køb af en ny Hyundai.
Specifikationer
Vælg Variant
Pris Pris inkl. moms -
Kampagnepris 254.995,-
Årlig ejerafgift 740,-
Energiklasse Ingen
Præstationer Acceleration (sek.) 10,6
Tophastighed (km) 178
Motor Motortype 1,6 GDI hybrid plug-in
Slagvolumen, ccm 1580
Antal cylindre 4
Antal ventiler 16
Boring x slaglængde, mm 72 x 97
Kompressionsforhold 13,0
Maks. ydelser HK/KW/omdr. 105/5700 (el 60,5)
Maks. drejningsmoment, Nm/omdr. 147/4000 (el 170)
Transmission Aut. 6-trins DCT
Træk Forhjulstræk
Bremser Bremsetype To-kreds diagonalt bremsesystem
Bagbremser Skivebremser
Forbremser Skivebremser
Brændstofforbrug Blandet kørsel km/l (EU-norm) 90,9
Bykørsel km/l (EU-norm) -
Landevejskørsel km/l (EU-norm) -
Co2 udslip (g/km) 26
Brændstoftype Benzin og el
Styretøj Type Tandstang med elektrisk servostyring
Venderadius (m) 5,3
Mål Længde (mm) 4470
Bredde (mm) 1820
Højde (mm) 1450
Akselafstand (mm) 2700
Overhæng - for (mm) 880
Overhæng - bag (mm) 890
Sporvidde - for (mm) 1563
Sporvidde - bag (mm) 1577
Vægt Køreklar vægt (kg) 1550
Totalvægt (kg) 1970
Trailervægt med bremse (kg) 750
Trailervægt uden bremse (kg) 40
Bagagerumskapacitet l (VDA norm) 341-1401
Undervogn Fælgstørrelse 6,5x16
Dækstørrelse 205/55 R16
Foraksel MacPherson med krængningsstabilisator
Bagaksel Multilink
Trend Premium
**Funktionalitet afhængig af telefontype
Airbags, 7 stk
Aircondition, fuldaut. klimaanlæg m. 2 zone
Apple CarPlay
Armlæn, for med opbevaringsboks
Armlæn, i bag m. kopholder
Aut. nødbremsesystem med fodgænger genkendelse
Auto light control
Bagagedækken
Bagagerumsnet
Baglygter LED
Bakalarm med visning i skærm
Bakspejl med automatisk nedblænding
Blind vinkel detektor i sidespejle
Bluetooth, m. betjening i rattet
Bluetooth: Funktionalitet afhængig af tlf.type
Bluetooth: Kompatibel med udvalgte tlf.
Centrallås, fjernbetjent m. alarm (inkl. 2 nøgler)
Dørhåndtag med Chrome detaljer
Dørhåndtag, indfarvede
Fartpilot: Adoptiv (afstandsradar)
Forlygter: LED nærlys og halogen fjernlys
Fælge 16" letvægts plastcover
Førersæde, højdejusterbart
Inkl minHyundai adgang
ISOFIX beslag
Kopholder, foran
LED kørelys
LKAS - Udviddet vognbaneassistent
Makeupspejl, v. fører- og passagerside
Navigation med dansk sprog
Navigation: Inkl. Hyundai MapCare med op til 10 års gratis kortopdateringer
Parkeringssensor (for/bag)
Pedaler, alu-look
Radio Infinity med subwoofer
Radio med touchbetjening og DAB+
Radio: DAB+ og FM med RDS
Rat, kunst læder med varme
Regnsensor
Sideruder, elbejente for og bag
Sidespejle med blink
Sidespejle, elektrisk foldbare
Sidespejle, indfarvet
Start/Stop m. Smart Key
Super Vision Cluster
Sædevarme, forsæder
Trådløs opladning af mobiltlf**
USB indgang
Yderligere udstyr.Se hele oversigten i specifikationsarket
TILBEHØR
* Vejl. udsalgspris inkl. moms og eventuel montering
Prisliste

Hyundai IONIQ plug-in

Model Variant Brændstof HK/KW/omdr. Km/I & CO2 Energiklasse Årlig ejerafgift Pris i DKK
1,6 GDI hybrid plug-in Trend Benzin og el 105/5700 (el 60,5) 90,9/26 energy class 740,- 254.995,-
1,6 GDI hybrid plug-in Premium Benzin og el 105/5700 (el 60,5) 90,9/26 energy class 740,- 279.995,-

Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret