Januar Topbanner

Har du hørt det?

"Årets Bil i Danmark 2022" er en Hyundai

Prøvekør en IONIQ 5, hvis du vil forstå hvorfor

At Hyundai IONIQ 5 er i en klasse for sig, burde der efterhånden ikke længere herske den store tvivl om. Den har indtil videre vundet 23 internationale priser – og både IONIQ 5-ejere og anmelderne står i kø for at lovprise bilen. Spørgsmålet er bare, om du er klar til at gøre op med dine fordomme om, hvad en Hyundai er for noget?
Den, der ler sidst, ler bedst

Den, der ler sidst, ler bedst

Årets Bil i Danmark 2022

Der er mange grunde til at have det store smil fremme, når det gælder IONIQ 5. Én af dem er kåringen som Årets Bil i Danmark 2022. Juryen fremhæver særligt designet, rækkevidden og komforten som primære årsager til, at Hyundais markante elbil kørte afsted med sejren – i et usandsynligt stærkt felt, hvor ikke mange for år tilbage ville have spået Hyundai en chance. 

Det er okay at skifte mening

Det er okay at skifte mening

Auto Express Car Design Award 2021

Når det gælder designet, kører det i den grad for IONIQ 5. Designprisen fra det anerkendte britiske magasin Auto Express er bare én af flere priser, som hædrer IONIQ 5’s opsigtsvækkende design. Og bare én af utallige anmeldere, som må bøje sig i støvet for den nye retning, Hyundai har bevæget sig i.    

Så kedelige er vi heller ikke

Så kedelige er vi heller ikke

Årets Teknologiske Frontløber 2021

Udviklingen inden for elbiler går afsindigt stærkt – og ikke mindst derfor er vi superstolte af, at IONIQ 5 vandt prisen som Årets Teknologiske Frontløber 2021 ved Auto Awards 20/21. Juryen fremhævede den lange rækkevidde og lynhurtige opladning. Den anerkendelse betyder rigtigt meget, fordi vores mission er at gøre det så nemt og bekvemt som muligt at vælge en elbil.

Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

Hyundais modeller har måtte lægge ører til en del gennem tiden. Men mest er der blevet sagt om IONIQ 5 – og det er fuldt fortjent.

  • Rækkevidde op til 507 km
  • Lynopladning 10-80% på ned til 18 min.
  • Op til 1.600 kg på krogen

 

Book prøvetur

Byg bilMere om model

Vist med ekstraudstyr. Forbrug 167-N/A Wh/km. CO2 0 g/km. Rækkevidde er afhængig af batteristørrelse, kørestil, udendørstemperatur m.m. Ladestander kan tilkøbes. Lynladning kræver adgang til 350 kW-ladestander og optimale forhold. 1.600 kg træk kræver 77.4 kWt-batteri. Ladetid ved standard ladestation eller hjemmelader er ca. 8 timer fra 10 til 100%.

Som Hyundai-ejer får du meget mere

5 års fabriksgaranti

5 års fabriksgaranti

uden kilometerbegrænsning

Alle Hyundai-modeller er fremstillet ud fra de højest mulige kvalitetsstandarder. Og dét tør vi godt stå inde for. Derfor giver vi markedets måske bedste garanti. 

Læs mere
8 års batterigaranti

8 års batterigaranti

eller op til 160.000 km

Alle el- og plug-in hybridbiler fra Hyundai er udstyret med energieffektive batterier af højeste kvalitet. Dét står vi inde for ved at give denne ekstra tryghed til vores kunder. 

Læs mere
Hyundai Vejhjælp

Hyundai Vejhjælp

i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai hos en dansk Hyundai-forhandler, følger der automatisk et gratis Hyundai Vejhjælp-abonnement med, som gælder indtil bilens næste service. 

Læs mere
minHyundai

minHyundai

giver mange ekstra fordele

Som Hyundai-ejer har du via minHyundai-appen bilens vigtige dokumenter samlet ét sted. Du kan modtage service-påmindelser, samt særlige tilbud til både dig og din bil.

Læs mere