Elbilstour 2023 Topbanner

Elbil Tour 2023

Mød Hyundai på Elbil Tour

Elbil Tour 2023 er en landsdækkende tour, der kommer forbi fem shoppingcentre i perioden fra den 13. maj til 24. juni. Her kan du se og prøvekøre Hyundais to populære elbiler, IONIQ 5 og IONIQ 6, og få en dag fyldt med sjov for både børn og voksne.

En dag i elbilens tegn

Vælg det shoppingcenter, der passer dig og familien bedst, og kom forbi til en dag fyldt med elbiler, lærerige oplæg, sjove aktiviteter og konkurrencer.

Mød eksperterne

Mød de førende eksperter inden for elbiler og ladeløsninger.

Bliv godt klædt på

Vores eksperter giver dig indsigt i alt, der vedrører elbiler.

Sjov for hele familien

Vi byder på hyggelige aktiviteter for hele familien.

Få et kig ind i fremtiden

Mød de sidste nye elbiler herunder den nye, banebrydende IONIQ 6.

Elbil Tour Breaker Large
Elbil Tour Breaker Small

Program og aktiviteter

Foruden Hyundai kan du møde andre bilmærker og ladeudbydere. Der vil være mad- og drikkeboder, konkurrencer og aktiviteter for børnene. I Hyundais område kan du sende børnene op i en hoppeborg, få popcorn og prøve en af vores elbiler og samtidig deltage i konkurrencen om at vinde 4 stk. 1-dagsbilletter til LEGOLAND®*.

Book prøvetur og deltag i konkurrence

Hvis du vil være sikker på at prøvekøre en af vores populære elbiler på dagen, anbefaler vi, at du booker en prøvetur på forhånd. Alle der prøvekører en IONIQ 5 eller IONIQ 6 på dagen, deltager automatisk i konkurrencen om 4 billetter til LEGOLAND®*.
Kolding Storcenter

Kolding Storcenter

Herning Centret

Herning Centret

Aalborg Storcenter

Aalborg Storcenter

City2 Taastrup

City2 Taastrup

Tag et smugkig på vores elbiler

Kan du ikke vente? Så kan du allerede nu kigge nærmere på vores elbiler. Udforsk bilerne nedenfor eller kig forbi din lokale Hyundai-forhandler.
IONIQ 5

IONIQ 5

IONIQ 6

IONIQ 6

*Konkurrencebetingelser: Konkurrencen er organiseret af Hyundai Danmark og løber i perioden 13. maj til 24. juni. Vinderne trækkes samlet den 26. juni 2023 og får direkte besked. Der trækkes i alt 5 vindere á 4 sæsonbilletter til LEGOLAND (gældende i sæsonen 2023). Hører vi ikke tilbage fra en vinder indenfor 48 timer, så forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Hver præmie (4 stk. sæsonbilletter) har en værdi af 1.996 kr. og kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien skal afhentes efter aftale hos nærmeste Hyundai-forhandler.