Prøvekør og vind et gavekort til Comwell på kr. 5.000,-

Prøvekør og vind et gavekort til Comwell på kr. 5.000,-

Prøvekør og vind
Når du prøvekører en kampagnemodellerne fra vores elektriske slutspurt-kampagne deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort til Comwell på 5.000 kr. Book din prøvetur her.
Om Comwell
14 hoteller

14 hoteller

Comwell har 14 hoteller spredt over hele Danmark. Comwells hoteller har hver deres særpræg, stemning og atmosfære. En ting har de dog alle til fælles – nemlig det gode værtskab, service og professionelle personale.

Valget er dit

Valget er dit

Oplev storbyerne Aarhus og Aalborg eller kom tæt på naturen i Rebild og Middelfart. På Sjælland finder du det idylliske Borupgaard tæt på Helsingør eller Køge Strand beliggende tæt på vandet. Dette er blot nogen af de mange muligheder. Vælg frit mellem alle hotellerne. 

Konkurrencens betingelser

Konkurrencen er organiseret af Hyundai Danmark, Korsvej 1, 6000 Kolding. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du konkurrencevilkårene, der er udspecificeret nedenfor. 

Sådan deltager du

Du deltager i konkurrencen ved at prøvekøre en af kampagnemodellerne fra vores elektriske slutspurt-kampagne. Altså en IONIQ Electric Go! eller Go! PLUS, en IONIQ Plug-in Hybrid Go! eller Go! PLUS eller en KONA Electric Go! eller Go! PLUS.

 

Vilkår for deltagelse

Konkurrencen løber i perioden den 12. maj og frem til den 30. juni 2021. For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 21 år gammel og i besiddelse af et gældende, dansk kørekort. Medarbejdere hos Hyundai Danmark, autoriserede Hyundai-forhandlere og -serviceværksteder samt Nic. Christiansen Gruppen kan ikke deltage.

 

Gavekortet

Forbehold for begrænset tilgængelighed i udvalgte perioder. Pris varierer pr. hotel. Bemærk, at der kan være lokale COVID-19-tiltag, som man skal være opmærksom på. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Udvælgelse og kontakt til vinderen

Der udtrækkes én vinder blandt alle de prøvekørte elektrisk slutspurt-kampagnemodeller i konkurrenceperioden. Vinderen får direkte besked via e-mail d. 5. juli 2021. Har vi ikke hørt tilbage fra vinderen inden for 24 timer efter vinderen er blevet kontaktet, forholder vi os retten til at trække en ny vinder. Billeder af vinderen vil blive taget ved udlevering af præmie, hvis muligt til brug på de sociale medier. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at dit fornavn og billede kan blive offentliggjort.