Markedets bredeste udvalg af elektriske SUV'er

Markedets bredeste udvalg af elektriske SUV'er

Mød vores elektriske SUV-familie

Når vi ser muligheder frem for begrænsninger, så udvikler vi os. Vores elektriske SUV-familie er beviset på, at en positiv tilgang giver positive resultater. Den helt nye TUCSON plug-in hybrid, KONA Electric, den nye SANTA FE Hybrid og plug-in hybrid og NEXO er ikke intimideret af udfordringer men derimod inspireret heraf. De er lavet for at skabe udvikling – for dig personligt – men også for menneskeheden. Bilerne er udstyret med teknologier, der kan være med til at skabe en bedre fremtid.

Tillad cookies, for at se denne video

KONA Electric

KONA Electric

KONA Electric imponerer med sit elegante og moderne ydre – men også med sit indre, der bl.a. byder på en imponerede rækkevidde på op til 484 km på en opladning (WLTP). Bilen er derfor et trygt valg også på lange strækninger. Fås lige nu med privatleasing uden udbetaling. 

Mere om KONA Electric
Helt ny TUCSON

Helt ny TUCSON

I starten af 2021 kommer den helt nye TUCSON til Danmark. Og som noget nyt kommer TUCSON plug-in hybrid. Hybridteknologien giver fuld fleksibilitet og en dynamisk ydeevne.

Mere om TUCSON
Ny SANTA FE

Ny SANTA FE

Vores største SUV er bygget til at skabe komfort for hele familien. Den nye SANTA FE Hybrid og plug-in hybrid fascinerer med dens karismatiske ydre og forkæler dens passagerer med særdeles god indvendig komfort.

Mere om SANTA FE
NEXO

NEXO

Ægte revolution starter, når du tør være anderledes. NEXO efterlever dette mantra. Hyundais brintbil reducerer ikke kun udledning af CO2, men renser sågar luften, når den kører, og efterlader ikke andet end dråber af vand på sin vej.

Mere om NEXO

Hvilken elektrisk bil passer til dig?

Præcis hvilken elektrisk Hyundai, som passer til dig, afhænger af flere faktorer. Kan du oplade hjemme eller ej? Hvis ikke, hvor tit har du så mulighed for at lade? Kører du lange eller korte strækninger? Hyundai har et af Danmarks bredeste udvalg af elektriske biler - også én der passer til dit behov.
Hybridbil

Hybridbil

Med en hybridbil kører du på el og benzin. En hybridbil kan ikke oplades med kabel. Batteriet oplades i stedet under kørsel, og størrelsen af batteriet afgør, om der er tale om en hybrid eller mild hybrid.

Se vores udvalg

Plug-in hybridbil

Plug-in hybridbil

Med en plug-in hybridbil kører du på el og benzin og får dermed det bedste fra begge verdener. Du kan oplade bilens batteri via kabel hjemme eller på ladestationer. Batteriet oplader desuden af sig selv, når du bremser.

Se vores udvalg

Elbil

Elbil

Med en elbil kører du på ren el. En elbil udleder intet CO2 under kørsel. Du kan oplade bilens batteri via kabel hjemme eller på ladestationer. Batteriet oplader desuden af sig selv, når du bremser.

Se vores udvalg

Brintbil

Brintbil

Med en brintbil kører du på ren el.  Det eneste der udledes under kørsel er vand. Modsat en klassisk elbil, der får sin el leveret af et batteri, producerer en brintbil sin el i en brændselscelle. En brintbil tankes på en brintstation på 5 min.

Se vores udvalg

Hvad vil du læse mere om?

Bliv klogere på elbiler
Hvilken elektrisk bil passer til mig?

Hvilken elektrisk bil passer til mig?

Læs mere
Bliv klogere på opladning

Bliv klogere på opladning

Læs mere
Læs om rækkevidden for elektriske biler

Læs om rækkevidden for elektriske biler

Læs mere
Hvad siger ejerne af elektriske biler?

Hvad siger ejerne af elektriske biler?

Læs mere