Hyundai Fanzone

Se Danmarks landskampe på storskærm

Du er inviteret med til fodboldfest

Det er bare federe at se fodbold sammen. Derfor vil vi som officiel FIFA-sponsor gerne invitere dig til kæmpe fodboldfest. Kom og mærk fodboldstemningen og skrål med, når Danmark vinder over Tunesien, Frankrig og Australien. Det er gratis.

Book din billet online

Vi kalder det Hyundai Fanzone. Men i bund og grund er det én kæmpe fodboldfest - eller rettere flere! Vi inviterer nemlig indenfor i DGI Huset Vejle og Messe C i Fredericia. Her får du, sammen med tusindvis af andre fodboldfans, mulighed for at se Danmarks VM-kampe på storskærm. Det er gratis, men det er nødvendigt at booke billet online.
Fredericia

Fredericia

Vejle

Vejle

Billetterne er gratis og skal hentes via www.universe.com. Der kan maks hentes to billetter pr. bruger, og begge brugere skal registreres. Da vi gerne vil undgå halvtomme arenaer, bliver der frigivet flere billetter, end der er kapacitet til i arenaerne. Du skal derfor komme i god tid, hvis du vil være sikret en plads. Dørene lukker, når kapaciteten er nået. Det er ikke tilladt at tage mad og drikkevarer med. Der er mulighed for at købe mad og drikkevarer i arenaen. Det er ikke muligt at tage hensyn til særlige allergener og specielle diæter

7110835 HY VM 2022 Fanzone Breaker Big AD03 Giju
7110835 HY VM 2022 Fanzone Breaker Lille AD02 Kolding Giju

Et årelangt samarbejde

Hyundai har tidligere været bilsponsor ved blandt andet EURO 2000™, 2002 FIFA World Cup™, UEFA EURO 2004™, 2006 FIFA World Cup™, UEFA EURO 2008™, 2010 FIFA World Cup™, UEFA EURO 2012™, 2014 FIFA World Cup™ samt 2018 FIFA World Cup™.

Vil du vide mere om Hyundai?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook