Hyundai FIFAe Cup

Deltag og vind en drømmedag fyldt med FIFA.

Deltag og vind

Som nedtælling til FIFAe verdensmesterskaberne i København i juli måned afholder vi hele tre online FIFA-turneringer i samarbejde med Odense E-sport, som alle i alderen 15-99 år har mulighed for at tilmelde sig. Vinderne af hver turnering vinder en fysisk bootcamp-dag hos DREAM GAMING i Rødovre i selskab med den danske FIFA-Godfather, nuværende landsholdsspillere og tidligere DM- og World Cup-vindere. Så du kan roligt glæde dig!

Tilmeld dig nu

Skriv dig op til den eller de turneringer, du ønsker at deltage i.

Turnerningerne starter kl. 17, og tilmeldingsfristen er samme dag kl. 13. Turneringerne er kun for spillere, som bor i Danmark. Aldersbegrænsning 15+. Er vinderen af en turnering 15-17 år, skal vi have underskrift fra forældre eller værge på deltagelse i præmieeventen forud for deltagelsen.

Den ultimative præmie

Udover en drømmedag spækket med FIFA, træning, læring og hygge i selskab med professionelle FIFA-eksperter, så kulminerer dagen i en FIFA-dyst mellem vinderne – og den, der vinder dysten, får en spritny og eftertragtet PlayStation 5 med hjem! Men ingen går tomhændet hjem. Hver vinder får nemlig en goodiebag på dagen til en værdi af min. 1.500 kr.

Dato for eventen kommer snarest. Udstyr stilles til rådighed på lokationen. og der vil blive trænet og spillet på PS4. Transport til og fra eventen er ikke inkluderet og er for egen regning.