Klik. Spar. Kør.

Du kan stadig købe bil
Faktisk er det endnu lettere end normalt.

Vores salgsafdelinger er lukket for kundebesøg, men du kan stadig komme i kontakt med os. Klik dig til både prøvetur, ekstra online-rabat og digital fremvisning lige her.

Klik og kør

Klik og kør

Så kommer vi med bilen. Vi ringer til dig og aftaler, hvordan det passer dig bedst.

 

Book prøvetur

Klik og spar

Klik og spar

Byg din drømme-Hyundai og send den til din forhandler. Så får du en ekstra online-rabat på 2021 kr.

Byg bil

Klik en fremvisning

Klik en fremvisning

Book en digital fremvisning. Bliv hjemme i sofaen. Vi viser dig bilen online og svarer på alle dine spørgsmål.

Book digital fremvisning

Info og betingelser:

Booking af prøvekørsel. Mødested for prøvekørsel aftales med din lokale Hyundai-forhandler. Der kan være ønskede tidspunkter og lokationer, som ikke kan opfyldes. Prøvekørsel aftales individuelt. Forbehold for tilgængelighed.

Den ekstra online-rabat på 2.021 kr. opnås ved at benytte ”Byg bil”-funktionen på bestil.hyundai.dk til at konfigurere din ønskede bil. Herefter fremsendes den færdige konfiguration til din ønskede Hyundai-forhandler. Underskrives slutsedlen hos Hyundai-forhandleren senest 14 dage efter genåbningen af vores butikker, fratrækkes online-rabatten på 2.021 kr. Bilen skal dog kunne leveres inden den 01.05.2021. Tilbuddet gælder de viste modeller i ”Byg bil”-funktionen og gælder så længe Hyundai-forhandlernes salgsafdelinger har lukket pga. COVID-19, dog senest indtil 31. januar 2021.

Start 2021 med 0
Der er mange gode grunde til at starte det nye år på en frisk. For at gøre det lidt lettere, starter vi hos Hyundai med nul. Kort sagt. Spørgsmålet er bare, om du er til 0 i udbetaling eller 0 i rente? Vælg den finansierings- eller privatleasingløsning, som passer bedst til dit behov.
Kom nemt til en ny Hyundai

Kom nemt til en ny Hyundai

Drømmer du om en ny bil? Hyundai gør det nemt med finansiering med 0 kr. i udbetaling og priser fra kun 99.995 kr. Vælg mellem ”Kongen af Mikroklassen”, Hyundai i10, den helt nye Hyundai i20 eller den populære familiebil Hyundai i30.

Læs mere
 0 undskyldninger for at skifte til el

0 undskyldninger for at skifte til el

Skal din nye bil være elektrisk? Vælg finansiering med 0% i rente eller privatleasing med 0 kr. i udbetaling på IONIQ Plug-in Hybrid samt elbilerne KONA Electric og IONIQ Electric.

Læs mere

I tvivl om hvilken bilmodel, som passer til dig? 

 

Se guide til bilvalg