Hvilken Nordic Edition passer til dig?

Hvilken Nordic Edition passer til dig?

Når du skal købe ny bil
For de fleste mennesker er det en stor investering at købe ny bil. Der ligger mange overvejelser bag, fordi man gerne vil købe en bil, der dækker alle behov. 

Her er fire ting, du bør overveje, når du skal købe ny bil:

Hvor stor skal den være?

Hvis du har børn, ønsker du måske god plads som i Hyundai i30. Hvis du bor i byen, har du måske brug for en lille bil som Hyundai i10, der er let at manøvre rundt. Det kan også være, at du har brug for træk på din bil – i så fald skal du huske at tjekke, hvor meget bilen må trække. Hyundai Tucson kan f.eks. trække op til 1.900 kg (1.6 T-Gdi 177 hk - manuel).

Hvor meget må den koste?

Husk at medtage alle omkostninger, når du regner på, hvad din bil må koste, heriblandt ydelse på lån, grøn ejerafgift, benzin, forsikring, service og syn. Med Hyundai Nordic Edition sikrer du dig lav ejerafgift fra kr. 580,- pr. halvår (i20, i30 og KONA).

Hvilket udstyr skal den have?

Du skal gøre op med dig selv, hvilket udstyr der er must have for dig. Hyundai Nordic Edition modellerne bygget med masser af udstyr – både når det gælder sikkerhed, komfort og connectivity.  Klik på bilerne herunder for at se præcis hvilket udstyr, der følger med de enkelte modeller.

Hvor langt skal du køre?

Hvis du har kort vej på arbejde, er det måske fint med en mindre bil som er nem at manøvre rundt. Har du lidt længere, er det rart med større komfort og måske et større overblik som i Hyundai KONA og Tucson. Husk også at overveje, om bilen fx skal bruges til kør-selv-ferier, hvor pladsen kan have stor betydning. Her er i30 og Tucson naturligvis de oplagte valg.

Hvilken model passer til dig?  
Bliv klogere på, hvilken modeltype der passer til dig. 
i10

i10

i10 er en lille bil, som trods sin størrelse er rummelig, sjov at køre og friskt udstyret. Der er plads til et par børn, og baggagerummet er et af de største i klassen. En i10 er ideel til dig, der har kort vej på arbejde.

Udforsk i10 Nordic Edition
i20

i20

i20 er en mindre bil, der skiller sig ud i gadebilledet. Er du til et smart design, kan det være bilen for dig. En i20 egner sig godt til dagligdagen, hvor der skal fragtes børn, sportsudstyr, indkøb m.m. Det klarer den uden problemer med en rummelig kabine og et godt bagagerum.

Udforsk i20 Nordic Edition
i30

i30

i30 fås både som 5-dørs og stationcar, og gør sig rigtig godt som en familiebil. Her er nemlig plads til alle, og sikkerheden er i top. Om du skal vælge en 5-dørs eller en stationcar afhænger af bagagerummet, som er det eneste, der adskiller de to modeller. Skal du fx have barnevognen med, er i30 stationcar det oplagte valg.

Udforsk i30 Nordic Edition
KONA

KONA

KONA er en kompakt SUV med høj indstigning og et unikt design. Den passer perfekt til det moderne liv og travle hverdag med god plads til både passagerer på bagsæderne og til baggage i et af klassens største baggagerum. Med en KONA får du overblik i trafikken.

Udforsk KONA Nordic Edition
Tucson

Tucson

Tuscon er en klassisk og rummelig SUV, som egner sig godt til al slags vejr og terræn. Med en Tucson har du mulighed for at trække helt store læs som f.eks. hestetrailere og campingvogne. En Tucson er alsidig, og egner sig godt både til fritid og erhverv. Det er ikke for sjov, at den er en af de bedst sælgende SUV’er i verden.

Udforsk Tucson Nordic Edition
Hvorfor Hyundai?

Hos Hyundai tilbyder vi Danmarks mest omfattende garanti på din nye bil. 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Det gør vi, fordi vi kan stå inde for kvaliteten af vores biler. Det giver dig tryghed, så du kan købe en ny bil med ro i maven.

 

Hele 11 af vores mest populære modeller har scoret topkarakter i sikkerhed hos det kendte testinstitut Euro NCAP. Din sikkerhed er afgørende, når vi designer og producerer vores biler. Derfor kan du trygt køre i en Hyundai og glæde dig over alt det højtteknologiske sikkerhedsudstyr som bilerne indeholder og sikrer dig i de situationer hvor der er brug for det.