Spider Top

Oplev IONIQ 5 og TUCSON i Spider-Man: No Way Home

Filmen har premiere den 16. december i landets biografer, og hos Hyundai er vi glade for, at to af vores populære modeller er med i filmen.

For første gang nogensinde i Spider-Man-filmene bliver vores ”friendly neighborhood”-helts identitet afsløret. Og det resulterer i en konflikt mellem hans liv som superhelt og hans almindelige liv, som er fyldt med mennesker, han holder af. Derfor opsøger Spider-Man Doctor Strange i håbet om, at han kan genskabe hemmeligheden: Spider-Mans identitet. Men trylleformularen, som Doctor Strange kaster, ender med at flænse deres verden op, og nogle af de mest magtfulde skurke, der nogenside har kæmpet mod Spider-Man, vender tilbage. Peter Parker står således overfor hans største udfordring hidtil, som ikke kun får betydning for hans fremtid, men også for multiversets fremtid.

Hyundai og Spider-Man går efter det ultimative

Samarbejdet mellem Hyundai og Spider-Man er med til at understrege vores vision om at skabe fremtidens mobilitet gennem innovation og teknologi. Og det skinner da også tydeligt igennem i både IONIQ 5 og TUCSON. For akkurat som nanoteknologi er afgørende for Peter Parker, går vi hos Hyundai også efter at skabe de mest innovative biler med den nyeste teknologi.

IONIQ 5 x Spider-Man: No Way Home

IONIQ 5 x Spider-Man: No Way Home

Revolutionerende design, lynhurtig ladetid og masser af smarte funktioner. En vaskeægte superhelt at sidde bag rattet i.  

Oplev mere
TUCSON x Spider-Man: No Way Home

TUCSON x Spider-Man: No Way Home

En elegant SUV, elektrificeret drivlinje, masser af sikkerhed, komfort og avanceret teknologi. Akkurat som Spider-Man foretrækker det.

Oplev mere
IONIQ 5

IONIQ 5

Highlights:

  • Batterikapacitet op til 72.6 kWt
  • Elektrisk rækkevidde op til 481 km
  • Lynhurtig opladning
Oplev IONIQ 5
TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Highlights:

  • Batterikapacitet op til 13.8 kWt
  • 265 hk
  • Firehjulstræk 
Oplev TUCSON Plug-in Hybrid