IONIQ Top

En superhelt fyldt med power

Spider-Man lykkes som superhelt, fordi han er intelligent og bruger innovativ teknologi. Det samme gør sig gældende for IONIQ 5.

Power your world

Power your world

Med IONIQ 5 er fremtidens mobilitet ikke længere noget, vi venter på, men en realitet. Den er skabt til at få dig langt omkring uden bekymringer. Vælger du varianten med det store batteri på 72.6 kWt, får du rækkevidde på op til 481 km på en enkelt opladning. Og fordi den er udstyret med et batteri på 800 volt, kan du oplade til 80% på ca. 18 minutter. 

Oplyst ladetid gælder med 800 volt/350 kW. Ladehastigheden ved 72.6 kWt-batteriet er 220 kW under optimale forhold, mens 58 kWt-batteriet maksimalt tager imod 180 kW. Ved optimale forhold forstås: Batteritemperatur, laderens beskaffenhed, antallet af brugere på samme lader m.m. Derudover er ladetiderne afhængige af batteriets ladetilstand, den tilfængelige ladestrøm, ladestanderens tilstand, udendørstemperatur m.m.

Avanceret head-up display

Avanceret head-up display

Ligesom teknologien i Spider-Mans dragt giver ham information lige, når han har brug for det, så guider IONIQ 5's avancerede head-up display dig sikkert gennem trafikken. Displayet projicerer information om advarsler, trafik og fart op på ruden foran, så du altid er i øjenhøjde med det vigtigste på turen.

Afhængig af variant.

Vehicle-to-Load-teknologi (V2L)

Vehicle-to-Load-teknologi (V2L)

Ved hjælp af en konverter, der tilsluttes den tovejs udvendige opladningsport, kan du oplade din el-cykel eller dit camping-udstyr med op til 3,6 kW, selv når bilen er slukket.

Ekstraudstyr.

Fleksibel midterkonsol

Fleksibel midterkonsol

Indret kabinen, som du har lyst til. Den fleksible midterkonsol kan skubbes tilbage, så passagerer på bagsædet også kan få adgang til den.

Afhængig af variant.

Nyd accelerationen

Nyd accelerationen

IONIQ 5 leverer en sporty acceleration: Blot 5,2 sekunder fra 0 til 100 km/t i firehjulstræk-udgaven og det store, langtrækkende batteri.

Afhængig af variant.

Lynhurtig opladning

Lynhurtig opladning

Det innovative 800V-batterisystem giver adgang til nogle af de hurtigste opladningstider, der er tilgængelige i dag, samtidig med at det også er kompatibelt med 400V-opladning og vekselstrømsopladning.

Tag med solceller

Tag med solceller

Det effektive tag med solceller suger solens energi til sig, og sender energien videre til batteriet. Det sikrer dig ekstra rækkevidde på farten.

Ekstraudstyr.

Next level-teknologi

Next level-teknologi

IONIQ 5 sørger for, at du, ligesom Spider-Man, altid er et skridt foran. Den lader nemlig lynhurtigt, og den er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner. Oplev IONIQ 5 i Spider-Man: No Way Home i biograferne den 16. december.

Er du fan? Vi har noget til dig

Vi har lavet to "Hyundai x Spider-Man: No Way Home" special edition plakater til dig. Du kan downloade dem her, kvit og frit.
Poster 1

Poster 1

Hyundai x Spider-Man: No Way Home // Poster

Download
Poster 2

Poster 2

Hyundai x Spider-Man: No Way Home // Poster

Download

Prøvekør IONIQ 5

Så giver vi en Spider-Man t-shirt. Så længe lager haves.

Book en prøvetur via formularen nedenfor. Så sørger vi for, at bilen står klar til dig, når du kommer. Det er helt gratis og uforpligtende. 

Vi gør opmærksom på, at der kan være udstyrsvarianter, den enkelte Hyundai-forhandler ikke kan tilbyde en prøvetur i. I de tilfælde vil forhandleren vende tilbage med alternative forslag. Bemærk: Du skal fremvise kørekort i butikken.

IONIQ 5

IONIQ 5

Highlights:

  • Batterikapacitet op til 72.6 kWt
  • Elektrisk rækkevidde op til 481 km
  • Lynhurtig opladning
Oplev IONIQ 5