Tucson Top

Hvad nu hvis skurken Electro var god?

I Spider-Man fortællingen er figuren Electro en skurk, som kun har én ting på dagsordenen: At gøre skade. Men hvad nu hvis, han var god? Ville han så bruge elektricitet til at udrette gode ting, ligesom vi gør?

For Hyundai betyder elektriske drivlinjer meget. Og derfor findes TUCSON også i en plug-in hybridvariant. Den har en rækkevidde på op til 62 km på el, og den er udstyret med hele 265 robuste hestekræfter.

Skabt til hverdagens missioner

Skabt til hverdagens missioner

TUCSON Plug-in Hybrid er din perfekte makker. Den er designet, så du har plads til alt det grej, du behøver, for at dine hverdagsmissioner kan lykkes. Bagagerummet rummer op til 558 liter med opslåede sæder. Lægger du sæderne ned, får du hele 1.721 liter.

Terrænvælger

Terrænvælger

Sne, sand eller edderkoppespind? Terrænvælgeren giver dig mulighed for at skifte og optimere dine køreegenskaber alt efter situationen.

Blindvinkel-sensor med visning i instrumentering

Blindvinkel-sensor med visning i instrumentering

Advarer om biler eller farlige skurke i den blinde vinkel med visning i instrumenteringen. Du kan se både højre og venstre side af bilen med de smarte blindvinkel-kameraer. Kameraerne aktiveres ved brug af blinklys, når du ønsker at skifte vejbane.

Ekstraudstyr.

Trådløs opladning af mobil

Trådløs opladning af mobil

Nyd trådløs opladning af din mobil. Og det går hurtigere end nogensinde før, da vi har øget effekten fra 5W til 15W. Enheden har integreret kølefunktion for at forhindre overophedning.

Afhængig af variant.

KRELL Premium-lydsystem

KRELL Premium-lydsystem

Det eksklusive lydsystem leverer en fantastisk lyd med 8 højtalere og en kraftig subwoofer, som er enhver superhelt værdig.

Ekstraudstyr.

USB for og bag

USB for og bag

Den helt nye TUCSON Plug-in Hybrid fås med USB-stik både foran og ved bagsæderne. Så er alle sikre på at få deres mobiler eller andet helteudstyr opladet på farten.

Afhængig af variant.

Super rummelig

Super rummelig

Den nye TUCSON Plug-in Hybrid er super rummelig. Den giver dine passagerer en plads og en komfort, der normalt er forbeholdt modeller i klassen over. Passagerne på bagsædet kan især glæde sig over ekstra benplads.

Skarpt og dynamisk design

Skarpt og dynamisk design

TUCSON Plug-in Hybrid er ikke bange for at skille sig ud. Dens knivskarpe SUV-design og avancerede sikkerhedsfunktioner får dig let og elegant frem til din destination – akkurat som når Spider-Man svinger sig fra skyskaber til skyskraber. 

Er du fan? Vi har noget til dig

Vi har lavet to "Hyundai x Spider-Man: No Way Home" special edition plakater til dig. Du kan downloade dem her, kvit og frit.
Poster 1

Poster 1

Hyundai x Spider-Man: No Way Home // Poster

Download
Poster 2

Poster 2

Hyundai x Spider-Man: No Way Home // Poster

Download

Prøvekør TUCSON Plug-in Hybrid

Så giver vi en Spider-Man t-shirt. Så længe lager haves.

Book en prøvetur via formularen nedenfor. Så sørger vi for, at bilen står klar til dig, når du kommer. Det er helt gratis og uforpligtende.

Vi gør opmærksom på, at der kan være varianter, den enkelte Hyundai-forhandler ikke kan tilbyde en prøvetur i. I de tilfælde vil forhandleren vende tilbage med alternative forslag. Bemærk: Du skal fremvise kørekort i butikken.

TUCSON Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid

Highlights:

  • Batterikapacitet op til 13.8 kWt
  • Firehjulstræk
  • 265 hk
Oplev TUCSON Plug-in Hybrid