KONA Value Edition

KONA Value Edition

Kampagnemodel

Den populære og elegante SUV med høj indstigning og stor udstyrspakke

 

Høj ind- og udstigning, godt overblik og udstyr, der gør enhver tur til en fornøjelse. Sådan er KONA Value Edition. Det er ikke uden grund, at KONA på rekordtid er blevet en af danskernes foretrukne SUV’er. Den effektive 1.0 T-GDi-turbobenzinmotor med 120 hk yder masser af kraftoverskud og kan trække op til 1.200 kg. Ejerafgiften er kun kr. 580,- pr. halvår.

KONA Value Edition

KONA Value Edition

1.0 T-GDi 120 hk turbobenzinmotor

med udstyr til en værdi af kr. 31.000,-

 

Du får bl.a.:

 • 7” touchskærm med Apple CarPlay
 • Automatisk nødbremse
 • Bakkamera & baksensor
 • Bluetooth & USB-indgang
 • Fartpilot & klimaanlæg
 • Regnsensor & tågeforlygter
 • Sidespejle med varme og blink
 • Træthedsovervågning
 • Varme i rat og forsæder
 • Vognbaneassistent

Fra kr. 204.995,-

Se prisliste

 

Værdi af udstyr er udregnet i forhold til udstyret i vores standardmodel, Life. Du betaler kr. 10.000,- mere for Value Edition, og får udstyr til en værdi af kr. 31.000,-

Sammensæt din KONA Value Edition

 

Byg bil

Privatleasing fra kun kr. 2.895,- om måneden

 

Udbetaling: kr. 7.495,-

Samlet betaling i perioden: kr. 112.315,-

 

Se priseksempel

 

Pris baseret på 36 mdr. leasingperiode. 15.000 km. årligt. Udbydes i samarbejde med Hyundai Finans og kræver positiv kreditvurdering. Minimums leje er 12 mdr. + udbetaling. Prisen er inkl. alle fabriksanbefalede services samt leverings- og etableringsomkostninger. Prisen er ekskl. metallak (ca. 100 kr./md.), ekstra dæk, grøn ejerafgift, forsikring. Gebyr (kr. 600,-), som betales til FDM ved kontraktophør, er indregnet i de samlede betalinger.

Online præsentation
eller en prøvetur?
Vores Hyundai-forhandlere står som altid klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige bil til dine behov. Helt uforpligtende, naturligvis. Om det skal være fysisk eller online er helt op til dig. Udfyld formularen nedenfor. Så ringer din forhandler dig op.
Tilkøb til din KONA
Vi tilbyder selvfølgelig finansiering og forsikring af din bil, så du kommer godt fra start.
Finansiering fra kun 2.076 kr./md.

Finansiering fra kun 2.076 kr./md.

Hyundai Finans tilbyder en attraktiv finansiering af din nye KONA. Se eksempel her.

Vejl. salgspris kr. 204.995, udbetaling kr. 40.999, restkøbesum til finansiering kr. 163.996, løbetid 96 mdr., pålydende fast rente 1,95%, årlig nominel debitorrente 1,97%, månedlig ydelse kr. 2.076, ÅOP 5,10%, samlede kreditomkostninger kr. 35.448, samlet beløb til tilbagebetaling kr. 199.444.

Forbehold for renteændringer. Gældende til 31/3 2020. Kræver kreditgodkendelse. Kaskoforsikring er obligatorisk. Betaling via PBS. Finansiering udbydes i samarbejde med Hyundai Finans. 

Læs mere
Forsikring fra 5.095 kr./år

Forsikring fra 5.095 kr./år

Vi tilbyder selvfølgelig en attraktiv forsikring af din Hyundai. Prisen afhænger af din alder og fås fra kun kr. 5.095,- om året. Forsikringen er inkl. ansvar og kasko, gratis reparation af stenslag på forrude og uden kilometerbegrænsning. Forsikring udbydes i samarbejde med Gjensidige, hvor det også er muligt at opnå en ekstra samlerabat.

Læs mere
Kom godt fra start med din nye KONA

Kom godt fra start med din nye KONA

Beskyt din nye bil med originalt eftermonteret udstyr fra Hyundai. Så er du sikker på, at det passer på din bil. Køb eksempelvis denne "Value Starter"-pakke for kun kr. 1.995,-.

Så får du:

 • Velourmåtter
 • Gummimåtter
 • Bagagerumsbakke
 • Sikkerhedskit

Eller opgrader til en "Value Starter 2Go"-pakke til kun kr. 9.995,-. Så får du aftageligt træk og et 7-polet stiksæt med i købet.

Se tilbehørpakker

Er KONA bilen for dig?

KONA er en kompakt SUV med høj indstigning, så du får et godt overblik i trafikken. Bilen har et unikt design og passer perfekt til en travl hverdag, hvor der både skal være plads til bagage og passagerer. 

 

Læs mere om KONAFire ting du bør overveje