Det skal gå stærkt...

...hvis vi skal nå at vise alle vores vindere

Mød vinderholdet fra Hyundai

Når vi omtaler os selv som vinderholdet, så er det ikke bare fordi, det er sådan, vi tænker om os selv. Det er fordi, vores biler faktisk vinder over de andre. Vi nævner i flæng: Årets Flotteste SUV 2022, Årets Bil i Verden 2022, Årets Bedste Mikrobil 2022, bedst i klassen 2022, Årets GTI 2023 og vi kunne blive ved. Vi præsentrer dig for nogle udvalgte modeller her.

Årets Bil i Verden

Årets Bil i Verden

IONIQ 5 er en banebrydende elbil. Den er skabt til fremtiden og har vundet mindst 35 internationale priser. Den kan lade batteriet op til 80% på bare 18 minutter, og det store batteri sikrer dig en rækkevidde på op til 507 km, samtidig med at du kan trække helt op til 1.600 kg på krogen. 

 

Book prøveturMere om model

Årets Flotteste SUV

Årets Flotteste SUV

Bil Magasinets læsere stemte TUCSON ind på en førsteplads, da Årets Flotteste SUV skulle kåres.  Og det forstår vi godt. De dynamiske og hårdt optrukne linjer sætter nye standarder for et skarpt og moderne SUV-design. Den fås både med effektive benzin-/dieselmotorer eller som plug-in hybrid.

 

Book prøveturMere om model

Bedst i sin klasse

Bedst i sin klasse

BAYON er ikke som de andre SUV’er. Det er en moderne SUV, som har tænkt alle hverdagens små udfordringer med ind. Stilen er frisk, rummeligheden er i top og teknologien er smart. Og oveni det får du sikkerhed i topklasse. BAYON er skabt til at skille sig ud, så du kan gøre det samme.

 

Book prøveturMere om model

Årets Bedste Mikrobil

Årets Bedste Mikrobil

Lad dig ikke narre af størrelsen. Med i10 får du nemlig en bil, der både er rummelig, sjov at køre og friskt udstyret. Der er god plads i kabinen, bagagerummet er et af de største i klassen af mikrobiler, og den kan fås med anhængertræk og må trække op til 300 kg. Egner sig godt til både korte og lange ture. 

 

Book prøveturMere om model

Årets Bedste GTI

Årets Bedste GTI

De agressive detaljer, raffinerede features og den kraftfulde motor på 204 hk med en topfart på 230 km/t var medvirkende til, at jurien af motorjournalisterne i forbindelse med Bil Magasinets årlige "Bedste Biler Basta" kårede den kompakte hverdagsracer i20 N til "Bedste GTI 2023".

 

Book prøveturMere om model

Hyundai bilejer og BAYON
Hyundai firmabiler KONA

Find den rigtige Hyundai

Bybil, familiebil, SUV eller avanceret performancebil?

Bybil, familiebil, SUV eller avanceret performancebil?

Vi har et bredt udvalg af forskellige biltyper, der matcher lige præcis dit behov. Hvis du er i tvivl om, hvilken der er den helt rigtige for dig, så klik ind og find svar i vores guide til bilvalg. 

Find din vindertype
Elektrisk, benzin eller diesel?

Elektrisk, benzin eller diesel?

Er du i tvivl om, hvilken vinderbil der er den helt rigtige for dig? Så klik ind og find svaret i vores guide til bilvalg. Uanset om du er til elbiler, benzin- eller dieselbiler, så har vi en Hyundai til dig.

Find din vindermotor