System Error

 
 

Bliv Hyundai-ejer


beregner

læs mere om 0 kr i udbetaling

då serviceaftale

En familiebil skal være sikker. Derfor er vores modeller i højstyrkestål og gennemgår krævende test, bl.a. hos Euro NCAP.

Ny Hyundai uden udbetaling
Drømmer du om en ny bil,
men har svært ved at afse
penge til udbetaling?
Nu kan du få en helt ny
Hyundai med 0 kr.
i udbetaling.
Tilbuddet gælder alle vores
modeller.


Tilbage til forsiden

Familiebil hos Hyundai

Hyundai er en populær familiebil i Danmark. Hyundai i10 og i20 fungerer for mange som den lille ekstra familiebil. Mens Hyundai i30 og i40 vælges, når der er behov for lidt mere plads.

Der er flere grunde til modellernes status som familiebil hos danskerne. Den første af dem er sikkert, at Hyundai tilbyder en garanti på 5 år, uanset hvor mange kilometer, der bliver kørt. Den form for tryghed er noget, mange danskere sætter pris på. Det giver ro i en hverdag, der oftest er præget af alt det, der skal nås før, under og efter aftensmaden.

 

Hyundai er en populær familiebil i Danmark.

En familiebil skal man føle sig hjemme i


Der er mange, der taler om den overskuelige førerplads i en Hyundai; at det fra placeringen bag rattet altid er nemt at komme til de forskellige greb og funktioner. Det går kort sagt hurtigt med at føle sig hjemme, selvom man ikke har kørt Hyundai før.

En familiebil skal være sikker. Derfor er vores modeller i højstyrkestål og gennemgår krævende test, bl.a. hos Euro NCAP.

En feature for hvert behov


Der er ligeså mange, der sætter pris på Hyundais FLEXSTEER – en unik feature til enhver familiebil. Med FLEXSTEER afstemmer du bilens dynamik efter dit behov. Du kan f.eks. gøre det nemmere at parkere i en smal bås, hvor bilen skal drejes hurtigt på plads. 

Børnene vil glæde sig over, at telefonen kan sættes til via USB-stikket. Og da der er 2 strømudtag, er der plads til at have skærme sat til nakkestøtterne og stadig bruge en GPS.


Hyundai er en populær familiebil i Danmark.

En familiebil skal være rummelig


Uanset model får Hyundai ros for at være en rummelig familiebil. De kan pakkes med kufferter og indkøb.  Og med splitbagsæde kan du lægge 1-2 eller alle 3 sæder ned. Når du folder sædehynden op, kan du opnå et helt plan bagagerum i mange Hyundai modeller.

Uanset model får Hyundai ros for at være en rummelig familiebil

Sikkerhed har høj prioritet


En familiebil skal være sikker. Derfor er vores modeller i højstyrkestål og gennemgår krævende test, bl.a. hos Euro NCAP. Vores mest populære modeller har naturligvis det højeste antal stjerner - 5  - og kommer med airbag, ESP, ABS med EBD, HAC, TCS.

Ja, der er mange forkortelser for avanceret sikkerhedsudstyr. Men en ting er sikkert. Hyundai arbejder på at udvikle sikre biler i høj kvalitet til alle størrelser familier. 


Hyundai er en populær familiebil i Danmark.

Find den familiebil, der passer dig


Gå på opdagelse i vores store showroom og find den bil, der passer dig og din familie bedst.


Uanset model får Hyundai ros for at være en rummelig familiebil

Billån hos Hyundai


Med et billån fra Hyundai Finans bliver drømmen om en ny familiebil lidt lettere. Hyundai Finans sikrer dig attraktive finansieringsmuligheder og billån, der ikke bare matcher, men ofte også er bedre end bankernes.

Lån til ny familebil nu >


Uanset model får Hyundai ros for at være en rummelig familiebil

Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret