System Error

 
 

Hyundai Odense S

Terminalen Odense S A/S

Rolundvej 11

5260 Odense S

tab
Bliv kontaktet
Bestil tid til værksted
Billeder (3)
Åbningstider
Salgsafdeling:
Man.-fre.:
09.00 - 17.30
 
Lørdag:
11.00 - 16.00
 
Søndag:
11.00 - 16.00
 
Værksted:
Man.-tors.:
07.30 - 15.45
Fredag:
07.30 - 14.30
Weekend
Lukket
Om os
Services
Brugte Biler

Hyundai Odense S

Nicolai Hovgaard Juul
Filialdirektør
Terminalen Odense S A/S

Hos Hyundai Odense S ønsker vi, at alle vores kunder er tilfredse. For dig betyder det at vi bestræber os på, at du får den bedste oplevelse, hvor du som kunde er i fokus i vores bilhus. Hos os bliver du mødt med et smil, personlig kontakt og personale, som hver dag gør deres bedste for, at skabe optimale rammer for dig og dine behov.

Som autoriseret forhandler af Hyundai stilles, der dagligt store krav til vores engageret personale. Derfor deltager alle medarbejdere løbende i alle kurser og uddannelsesprogrammer, som Hyundai tilbyder. Vi lever op til branchens skrappeste krav om kvalitet, miljø og uddannet personale. Samtidig har vi én målsætning, om at pris og kvalitet skal gå hånd i hånd.

Når du som kunde besøger os, er du til hver en tid velkommen til at benytte dig af vores hyggelige lounge og/eller venteområde, hvor vi har Wi-Fi, aviser, TV og altid friskbrygget kaffe.

Med vores placering i Odense S, helt ud til motorvejen, ligger vi centralt placeret og det er for dig som kunde, hurtigt at komme frem til vores bilhus.

 

Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret