System Error

 
 

Bliv Hyundai-ejer


beregner

læs mere om 0 kr i udbetaling

få serviceaftale

En familiebil skal være sikker. Derfor er vores modeller i højstyrkestål og gennemgår krævende test, bl.a. hos Euro NCAP.

Ny Hyundai uden udbetaling
Drømmer du om en ny bil,
men har svært ved at afse
penge til udbetaling?
Nu kan du få en helt ny
Hyundai med 0 kr.
i udbetaling.
Tilbuddet gælder alle vores
modeller.


Tilbage til forsiden

Firmabil hos Hyundai

Hyundai tilbyder en lang række modeller til attraktive firmabilspriser.

Med en firmabil fra Hyundai sikrer du dig ikke kun lidt mere komfort  - og lidt mere sikkerhed. Du sikrer dig også lidt mere fleksibilitet.

I tæt samarbejde med dig finder vi nemlig den firmabil, der præcist passer til dine behov. Vi har erfaring for, at den slags ikke kun øger bundlinjen. Det øger også den daglige køreglæde. 

vælg firmabil

Vælg firmabil som virksomhed


Uanset hvilken Hyundai-model, du vælger, vil du kunne glæde dig over, hvor lave de samlede udgifter er til bilen. Det skyldes først og fremmest den unikke 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Med den er du sikker på minimal afskrivningsværdi, da modellen stadig vil være attraktiv som brugt bil.

Lange serviceintervaller sørger samtidig for, at din firmabil er mere på vejen end på værksted. Når vi hos Hyundai så sikkert kan tilbyde de lange intervaller, skyldes det, at vi er fuldstændig bevidst om kvaliteten af vores biler. Vi ved, hvilke krævende test hver enkelt lille del har været udsat for. Igen og igen. 

finansiering

Finansiering af firmabil


Du kan som virksomhed vælge at finansiere købet via Hyundai Finans, som er en attraktiv finansieringspartner. Hyundai Finans arbejder hele tiden på at have gode tilbud på erhvervsleasing af de forskellige Hyundai modeller.

Hold øje med Hyundai.dk eller spørg din Hyundai forhandler om aktuelle tilbud.

firmabil med lidt mere

Hyundai firmabil – med lidt mere overskud i det daglige ræs


Når du får en ny Hyundai som firmabil, vil du som det første bemærke det smarte og stilrene design. Derefter vil du begynde at sætte pris på, hvor enkelt og intuitiv, tingene føles; at designerne har tænkt nøje over, hvordan du sidder bedst bag rattet. Du vil sætte pris på, hvor nem instrumenteringen er at aflæse, og hvor optimalt knapper og funktioner er placeret.

Når det er gjort, bemærker du ret sikkert omfanget af standardudstyr i din firmabil – lige fra kopholder, Blue Tooth og fartpilot med fartbegrænser over varme i sæder og rat til bakalarm og vognbaneassistent. Sikkerheden har i øvrigt høj prioritet, og du vil glæde dig over at vores mest populære modeller alle har scoret 5 stjerner hos EuroNcap

Vi tænker, det giver lidt mere overskud til det, du skal nå.

find

Find den firmabil, der passer dig


Gå på opdagelse i vores store showroom og find den bil, der passer dig og din virksomhed bedst.


fordelagtig leasing

Fordelagtig Hyundai Leasing


Hyundai giver mange muligheder for fordelagtig finansiering. Læs mere om, hvordan du bedst leaser en Hyundai firmabil.

Læs om Hyundai Erhvervsleasing >


Uanset model får Hyundai ros for at være en rummelig familiebil

Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret