System Error

 
 

Hyundai Plus

Råd til at være godt kørende.

Hyundai Plus – total styr på din biløkonomi 


Hyundai Plus er et koncept, der giver dig styr på din biløkonomi. Nu kan du nemlig købe en ny Hyundai, hvor finansiering, forsikring og service er inkluderet. Du får kort sagt én samlet bilpakke til én attraktiv ydelse om måneden. 

Ideen bag Hyundai Plus er enkel: Ved at lægge flere ting sammen bliver der mindre at bekymre sig om. Glem alt om uforudsete udgifter. Glem alt om at indhente forskellige tilbud – bare råd til at være godt kørende.

Hyundai Plus

Hyundai Plus = Finansiering + Forsikring
+ Service = En attraktiv månedlig ydelse


Hyundai Plus er inklusiv konkurrencedygtig finansiering.

Med Hyundai Plus er du sikker på finansiering til konkurrencedygtige priser, der samtidig kan skræddersyes præcist til dine behov. 

Sammen finder vi ud af, hvor lang din afdragsperiode bør være. Vi finder ud af de vilkår, der matcher dig, og hvordan perioden skal hænge sammen med ydelsen. Kort fortalt sikrer vi dig overblik over, hvad din nye Hyundai samlet set koster dig om måneden.

• Finansiering til konkurrencedygtige priser
• Fleksible og attraktive finansieringsvilkår. 
• En månedlig ydelse

Finansiering udbydes af Hyundai Finans.

Hyundai Plus giver fast pris på forsikring.

Med til Hyundai Plus hører også en attraktiv forsikring med mange fordele.

For det første oplever du ingen kilometerbegrænsning. For det andet gælder forsikringen i hele  5 år og følger bilens serviceaftale. Det betyder, at din ydelse er fast i hele perioden. Der kan dog forekomme en prisregulering, hvis du får mere end 1 skade i en 3-årig periode.* Forsikringen har også den fordel, at din bil vil blive repareret på et autoriseret Hyundai-værksted, hvis uheldet er ude. Så ved du, at din bil bliver behandlet af en, der er specialuddannet i Hyundais bilmodeller. 

Hyundai Forsikring giver dig – hele vejen – lidt mere tryghed på kontoen.

• Indeholder ansvar og kasko
• Fast pris i alle 5 år
• Ingen kilometerbegrænsning
• Altid autoriseret værksted
• Inkl. førerpladsdækning med bl.a. tab af erhvervsevne
• Prisen falder ved 25 år eller 3 års skadesfri kørsel

* Selvrisiko pr. skade: 5.000 kr. (under 25 år: dobbelt selvrisiko fra og med 2. skade)

Hyundai Plus service uden bekymring.

Hyundai Plus er inklusiv en service- og vedligeholdelsesaftale.* Sammen med Hyundais unikke 5 års garanti betyder det, at du ikke behøver at tænke på uforudsete udgifter, når din Hyundai skal til service. Serviceaftalen løber som noget unikt i markedet op til 60 måneder og følger dermed bilens garanti.

Du behøver heller ikke at tænke på, hvor dit nærmeste autoriserede Hyundai-værksted er. Med over 60 værksteder er der altid ét tæt på dig – og du kan altid være sikker på kvaliteten. Der bliver kun brugt originale Hyundai-reservedele. Skulle uheldet være ude, er du dækket ind af Hyundai Vejhjælp. Vi kommer og hjælper dig videre – også uden for landets grænser. 

Service- og vedligeholdelsesaftalen gør dig helt enkelt godt kørende.

• Europæisk vejhjælp
• Originale reservedele
• Alle fabriksanbefalede services, inkl. softwareopdateringer
• Hyundai´s garanti på 5 år uden kilometerbegrænsning

*eksklusiv dæk

Skal du have en i10, i20 eller en i30 med Hyundai Plus?

Total styr på alles.

Hyundai i10 med Plus

SE MERE >>


Hyundai i20 med Plus

SE MERE >>


Hyundai i30 med Plus

SE MERE >>

Du kan købe vores tre populæreste modeller med Hyundai Plus. Du vælger selv, hvilken model- og udstyrsvariant, du ønsker. Din lokale Hyundai-forhandler skræddersyer nemt og enkelt den samlede pakke til dig.

Få Plus hos din forhandlerHyundai – hele vejenHyundai Plus. De almindelige vilkår. 

Hyundai Plus er inklusiv finansiering, hvor du kan vælge mellem fast og variabel rente i finansieringsperioden (op til 96 mdr.), serviceaftale i 60 mdr. og forsikring i 60 mdr. af en ny bil. 

Tilbuddet udbydes af Hyundai Finans og Gjensidige Forsikring og forudsætter positiv kreditvurdering. Du modtager kun én opkrævning om måneden for din nye Hyundai. 

Prisen for Hyundai Forsikring er fast i hele perioden med mindre du har mere en 1 skade inden for en 3-årig periode. Hyundai Forsikring indeholder både ansvar, kasko og førerpladsdækning. Se vilkår for policen på Hyundai.dk. 

Serviceaftalen er inklusiv alle fabriksanbefalede service. Serviceaftalen beregnes ud fra et årligt kilometerantal (mellem 15.000-60.000 km årligt). Serviceaftalen er eksklusiv ekstra dæk. Hyundai Vejhjælp har bl.a. følgende ydelser: reparation på stedet, punktering, indelåste nøgler, hjælp med brændstof, bugsering, trafikskader, bjærgning og fritrækning, gratis lånebil m.m. 

Der er altid 14. dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Efter 14 dage gælder følgende muligheder for opsigelse af henholdsvis finansieringen, forsikringen og serviceaftalen

Finansiering: Kontrakten ophører ved salg af bilen.
Serviceaftale: Aftalen ophører ved salg af bilen, og kan opsiges med 3 måneders varsel.
Forsikring: Ophører ved salg af bilen eller kan opsiges med 1 måneds varsel.


Hyundai holder dig opdateret

Tilmeld dig nu og vind et lækkert hotelophold til en værdi af 3.000,-

Tilmeld dig hyundais nyhedsbrev og vind et ophold på comwell