System Error

 
 


 
Hyundai som firmabil.

Lækre modeller. Attraktiv beskatning.

Hos Hyundai tilbyder vi en lang række biler til firmabilsbrug. Kendetegnende er et højt udstyrs- og sikkerhedsniveau samt attraktiv beskatning. Nedenfor finder vores brede udvalg af modeller. Her kan du også finder yderligere information om den enkelte model samt beskatningsværdi.
Hyundai i30 5-dørs

Tidløst design med stor sikkerhed.
Topkarakter i sikkerhed, designet af en af Europas bedste bildesignere og fyldt med smart udstyr som Apple CarPlayTM, touchskærm, Bluetooth, automatisk nødbremse og meget andet. De kvikke motorer giver høj køreglæde. Findes i energiklasser fra A+ til B.

Beskatning fra kr. 202.995,-

Se program og udstyr her.
Se brochure her.


Hyundai i30 stationcar

Rummelig og sikker.
Denne model er ikke alene rummelig – den er også rigtig smart. De flotte linjer langs siden af bilen giver den et dynamisk udtryk. Som 5-dørs versionen har i30 stationcar topkarakter i sikkerhed og masser af udstyr. Overvej eventuelt varianten med 7-trins DCT-gear for ekstra komfort under kørslen. Findes i energiklasser fra A+ til B.

Beskatning fra kr. 215.995,-

Se program og udstyr her.
Se brochure her.


Hyundai KONA

Populær SUV med det smart design.
Denne B-segment SUV kombinerer smart design med et kompakt ydre og helt nye udstyrsmuligheder. Vælg eksempelvis en Premium og få Head-Up Display, trådløs opladning af mobiltelefonen, LED-forlygter og meget mere. KONA fås både som benzin- og diesel-variant. Findes i energiklasser A og A+. KONA har topkarakter i sikkerhed.

Beskatning fra kr. 194.995,-

Se program og udstyr her.
Se brochure her.


Hyundai Tucson

Ny faceliftet model.
Opdateret SUV-model, som med sit nye design og lækre udstyr virkelig giver køreglæde i dagligdagen. Den høje indstigning sikrer et godt overblik over trafikken. Overvej eventuelt varianten med 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse for ekstra komfort under kørslen. Findes i energiklasser fra A til D.

Beskatning fra kr. 254.995,-

Se program og udstyr her.
Se brochure her.


Garanti

Danmarks bedste garanti uden kilometerbegrænsning.
En garanti du ikke finder lignende i Danmark. Brug bilen og kør alt det, du vil – fabriksgarantien dækker i 5 år. Uanset hvor mange kilometer, du kører.

Når vi så sikkert kan yde garantien uden kilometerbegrænsning, er det fordi, vi kender vores biler til bunds – ikke mindst kvaliteten. Det mener vi skal komme vores køreglade kunder til gavn.


Andre modeller

Hyundai i10: program brochure
Hyundai i20: program + brochure

Gælder alle modeller

Hver eneste Hyundai er skabt til at give mange års køreglæde, og vores 5 års garanti gælder naturligvis alle modeller – fra i10 til Santa Fe*.*Gælder dog ikke H-1 og H350.
Hyundai H-1 har 3 års garanti uden kilometerbegrænsning.
Hyundai H350 har 3 års garanti uden kilometerbegrænsning eller 5 år/200.000 km.Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret