System Error

 
 

Hyundai i20 Trend.

Hyundai i20 er vinder af flere store designpriser.

Hyundai i20 Trend. Nu fra kun kr. 149.995

Der har været meget at fejre for Hyundai i20 siden lanceringen sidste år. Først vandt den to af verdens mest anerkendte designpriser - IF Design Award og Red Dot Design Award. Derefter tog den førstepladsen i det tyske magasin Autobilds store biltest og senest fik den prisen, Det Gyldne Rat som bevis på at være europæernes yndlingsbil 2015. Over 425.000 læsere og bilister fra hele Europa deltog i den prestigefyldte afstemning.

Vi fejrer det herhjemme med en ekstra attraktiv pris på den veludstyrede i20 Trend. Det betyder, at du lige nu kan få den fra kun kr. 149.995. Du kan læse meget mere om Hyundai i20 her >>

Hyundai i20 Trend er pakket med godt udstyr

Forbløffende rummelig. Forbløffende behagelig.

Hyundai i20 Trend er ikke nærig på plads. Der er godt med albuerum selv til 5 voksne personer. Faktisk er den sin klasses mest rummelige bil – både for og bagtil. Blandt andet byder baggagerummet på 326 liter og praktiske 60:40 splitbagsæder gør det nemt at få det hele med. 

Samtidig er den pakket med udstyr, der gør din tur lidt mere behagelig, lidt mere sjov og lidt mere sikker, uanset hvor du er på vej hen. Du får bl.a. glæde af:
  • Fartpilot
  • Sædevarme
  • Aircondition
  • Bakalarm
  • Vognbaneassistent
  • El-ruder for og bag
  • Bluetooth
  • Ratbetjent radio m. CD, USB og 1 gb lagerplads

Økonomisk og effektfuld

Kampagnetilbuddet gælder Hyundai i20 Trend med 1,25 benzinmotor. Den smarte i20 Trend kan også fås som 1,4 Aut. benzin samt i 2 dieselvarianter med henholdsvis 75 hk og 90 hk. Samtlige motorer er af aluminium og kombinerer høj ydeevne med god brændstoføkonomi.


Hyundai er med dig hele vejen.5 års garanti uden kilometerbegrænsning 

Hyundai i20 Trend kommer naturligvis som alle andre Hyundai-modeller med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Garantien er inklusiv vejhjælp i hele Europa.

Find din nærmeste Hyundai forhandler >>


Book en prøvetur i Hyundai i20 Trend >>

Hyundai holder dig opdateret

Tilmeld dig nu og vind et lækkert hotelophold til en værdi af 3.000,-

Tilmeld dig hyundais nyhedsbrev og vind et ophold på comwell