System Error

 
 


 
Hyundai ioniq hybrid

HYUNDAI IONIQ HYBRID
EN HELT NY OG MILJØVENLIG BIL FOR ALLE.

   

 

Med Hyundai IONIQ hybrid får du en bil, der viser vejen. Den bæredygtige kombination af benzin og el er ladet op med en hidtil uset effektivitet og køreglæde for klassen. Noget som muligvis også hænger sammen med den lave vindmodstand på kun 0,24cW og det dynamiske dobbeltkoblings-system, DCT. 

Det sporty og aerodynamiske design er i øvrigt belønnet med den fornemme, Red Dot Design Award. Dertil kommer kåringer som årets bil i Norge, årets ærespris i Danmark – for ny og banebrydende teknologi – samt overbevisende testsejre i britiske og tyske bilmagasiner.

 

 Tag hul på fremtiden hos din lokale Hyundai-forhandler og oplev IONIQ Hybrid – en helt ny og miljøvenlig bil for alle fra kun kr. 260.691,-

Hyundai IONIQ

Overbevisende sikkerhed og udstyr

Hyundai IONIQ hybrid kombinerer ikke blot sporty dynamik med miljø- og familievenlige dyder. Den byder også på en overbevisende kombination af sikkerhed og udstyr. I standardversionen, Trend kommer den bl.a. med:

 

✔ 8” touch-skærm med radio og DAB+

 

✔ Adaptiv fartpilot

 
 

✔ Trådløs opladning af mobil

 

✔ Sædevarme

 
 

✔ Bluetooth

 

✔ Fuldautomatisk klimaanlæg

 
 

✔ Apple Carplay

 

✔ Automatisk nødbremsesystem

 
 

✔ Parkeringssensor

 

✔ Vognbaneassistent

 

Hyundai IONIQ fås i to udstyrsvarianter: Trend og Premium. I udstyrsvarianten Premium følger der bl.a. også LED-baglygter, chrom dørhåndtag, smartkey med start-/stop knap og blindvinkel detektor med.

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

Hyundai IONIQ hybrid kommer med Danmarks stærkeste garanti: 5 år uden kilometerbegrænsning, og hele 8 års garanti på batteriet (dog max 200.000 km).

5 års garanti uden kilometerbegrænsning er gældende for biler, der oprindeligt er solgt af en autoriseret Hyundai-forhandler til en slutkunde, som beskrevet i garantihæftet under ”Hyundai’s garanti bestemmelser”, som kan læses på www.hyundai.dk/mediecenter/manualer.


Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret