System Error

 
 


 
Inkl. varme i rat og forsæder samt klimaanlæg

i30 Nordic Edition.

Hyundai i30 er designet at en af Europas bedste bildesigner, og sammen med den unikke 5 års garanti uden kilometerbegrænsning er du sikret køreglæde og driftssikker kørsel i årene frem. Med i30 får du et væld af udstyr, og i varianten Nordic Edition har vi pakket det sammen en Komfortpakke, der giver dig varme i rat og forsæder samt fuldautomatisk klimaanlæg. Så kan du køre vinteren i møde i komfortabel stil.

Du kan vælge Hyundai i30 Nordic Edition i udgaverne i30 1.0 T-GDi Life med Komfortpakke eller i30 1.6 CRDi 115hk Life med Komfortpakke fra kun kr. 199.995,-. Du sparer kr. 10.000,-.

Se her, hvad du kan glæde dig over:

 

 

 

Hyundai i30 har touchskærm med Apple CarPlay™. Det betyder, at du med en Apple-smartphone kan koble til og på skærmen se udvalgte apps fra din telefon. Det er eksempelvis SMS, vejviser, podcast, musik og telefon.

 

     

Køb vinterhjul til skarp kampagnepris.

Netop nu kan du helt eksklusivt tilkøbe et sæt vinterhjul til en skarp kampagnepris, når du samtidig køber din nye Hyundai i30 Nordic Edition.

Du får:

4 x komplette hjul på 15” stålfælge.
Vejledende udsalgspris kr. 6.995,-
Kampagnepris: kr. 4.995,- (spar kr. 2.000,-)

 

 

 • FINANSIERING

  Hyundai Finans tilbyder attraktive vilkår og betingelser. Via vores beregner kan du nemt se, hvor meget du skal udbetale. Du kan også se forskellen mellem fast og variabel rente, og vælge over hvilken periode, du ønske bilen finansieret. 


  Beregn finansiering >
 • FORSIKRING

  Vidste du, at du kan få en Hyundai-forsikring for kun kr. 298,-/md, hvis du er over 24 år? Og selvrisikoen er kun kr. 5.000,-. Det er også muligt at tegne forsikring, hvis du er yngre. Det betyder ikke noget, om du har kørt før - din alder afgør blot præmien.


  Læs om forsikring her >
 • SERVICEAFTALE

  Slut med uforudsete udgifter.
  Med en serviceaftale betaler du en fast månedlig ydelse baseret på den bin, du har, og det antal kilometer, du kører om året.
  Så behøver du ikke bekymre yderligere om serviceeftersyn.


  Læs om serviceaftale her > 

Interesseret i andre Nordic Editions?

Vores Hyundai Nordic Edition modeller spænder fra Hyundai i10 til i30 og KONA.

 • Hyundai i10 er den lille, smarte bybil, der passer godt som første bil eller bil nummer to.


  UDFORSK i10 >

 • Udover i30 5-dørs, kan du også vælge den rummelige og familievenlige i30 stationcar.


  UDFORSK i30 STATIONCAR >

 • Er du mere interesseret i en mini-SUV, er den eftertragtede Hyundai KONA et oplagt valg.


  UDFORSK KONA >

Tilbuddene på denne side gælder til og med d. 31.12.2018, eller så længe lager haves, og kan ikke kombineres med andre rabatter. Vist med ekstraudstyr. Brændstofforbrug 18,2-25,0 km/l (NEDC), CO2 107-124 g/km. Pris ekskl. evt. metallak. Forbehold for afgiftsændringer og evt. trykfejl.

 
 

Nyheder direkte i din indbakke

Ejer du en Hyundai, eller er du interesseret i at høre mere
om vores modeller? Så tilmeld dig lige her.

Lad os holde dig opdateret