System Error

 
 


 
Kampagne

Nogle dage er mere elektriske end andre.

Hos Hyundai har vi markedets bredeste udvalg af miljøvenlige elbiler. Kom til Danmarkspremiere på den splinternye KONA electric og se også nærmere på den store, muskuløse Tucson mild hybrid og på de tre medlemmer af IONIQ-familien…

 
 
 

KONA electric.
Rummelig, elegant og 100% elektrisk.

Den nye Hyundai KONA electric giver dig både SUVens styrke og rummelighed, samtidig med at du kan nyde den elektriske teknologis overlegne kørekomfort og en rækkevidde på 449 km pr. opladning.

 

  

 

Vist med ekstraudstyr. Energiklasse A+++. Batteristørrelse: 39,2-64 kW. Grøn ejerafgift: kr. 330,- halvårligt. Elektrisk forbrug: 150-154 Wh/km. CO2-udledning: 0 g/km. Rækkevidde: 289-449 km. Pris ekskl. evt. metallak. Vi tager forbehold for afgiftsændringer og evt. trykfejl.

 • Kør 449 km på én opladning

  I en KONA electric får du en ubekymret og miljøvenlig kørsel. Hyundais nyudviklede lithiumbatterier opsamler bremseenergien, hver gang bilen motorbremser. Det giver en uhørt lang rækkevidde på 449 km pr. opladning.

 • Superhurtig opladning

  Benytter du en 100 kW-ladestander, kan du oplade din KONA electric til 80% på under én time (kræver Twin Power - læs mere her). Benytter du en standard hjemmelader, er opladningen klaret på en nat. Du kan også bruge et helt almindeligt strømstik som midlertidig oplader.

 • Fås inkl. ladestander

  Det er hurtigt og problemfrit at oplade din KONA electric. Du får nemlig en Clever-ladestander* med i købet. Opstillet af os, hjemme hos dig, så du aldrig skal bekymre dig om at skulle køre ind omkring en ladestation. 

Kom og hils på den elegante IONIQ.
Hele tre miljøvenlige familiemedlemmer.

I en Hyundai IONIQ gør du både noget godt for miljøet og for dig selv. Uanset om du vælger en hybrid, en plug-in hybrid eller en electric, får du en strømlinet elbil, der er ualmindelig støjsvag, familievenlig og naturligvis med optimal køreglæde. 

 
  

 

Vist med ekstraudstyr. Energiklasse A+++. Batteristørrelse: 28 kWh. Grøn ejerafgift: kr. 330,- halvårligt. Elektrisk forbrug: 115 Wh/km. CO2-udledning: 0 g/km. Rækkevidde: 280 km. Pris ekskl. evt. metallak. Vi tager forbehold for afgiftsændringer og evt. trykfejl.

 • Støjsvag kørsel

  Der er ingen tvivl om, at en IONIQ er en elbil, der er bevis på innovation i verdensklasse. Alligevel skyldes den støjsvage og gnidningsløse kørsel, at motorteknologien er overraskende enkel, og mængden af bevægelige mekaniske dele er reduceret og erstattet af elektrisk mobilitet.

 • Gratis ladestander med IONIQ

  Vælger du en IONIQ electric, stiller vi en Clever -ladestander* op. Kvit og frit. På under en halv time kan du lade fra 0-59%. Det giver en uhørt fleksibilitet. En fuld opladning giver en rækkevidde på op til 280 km.Benytter du en 100 kW-ladestander, kan du oplade din KONA electric til 80% på under én time. Benytter du en standard hjemmelader, er opladningen klaret på en nat. Du kan også bruge et helt almindeligt strømstik som midlertidig oplader.

 • Selv designet er miljøvenligt

  IONIQ er miljøvenlig innovation – også når det gælder interiør. For eksempel er så forskellige elementer som dørbeklædning, tæpper og forlygter udviklet og valgt ud fra deres miljømæssige bæredygtighed. Det er hurtigt og problemfrit at oplade din KONA electric. Du får nemlig en Clever-ladestander* med i købet. Opstillet af os, hjemme hos dig, så du aldrig skal bekymre dig om at skulle køre ind omkring en ladestation. 

Tucson er raffineret SUV-styrke.
Udvidet med mild hybrid.

Hyundai Tucson er en populær SUV. Og med god grund. Der er tale om en elegant, stor bil, der er skabt til at blive brugt. Der er et overskud af plads og der er ikke sparet på hverken udstyr eller finish. Og nu kan Tucson og fås i en mild hybrid-variant, der sikrer miljøvenligheden.

  

  

 Vist med ekstraudstyr. Energiklasse B. Brændstofforbrug 14,5-14,9 km/l (WLTP), CO2 178-182 g/km. Pris ekskl. evt. metallak. Vi tager forbehold for afgiftsændringer og evt. trykfejl.

 • Hvad er mild hybrid egentlig?

  Når en Tucson udvides med en mild hybrid-løsning, sker der en nedsættelse af CO2-udledningen, og der opnås en bedre brændstoføkonomi. Ved hjælp af et batteri og en lille, elektrisk motor “aflastes“ den almindelige motor ved for eksempel start og acceleration. Samtidig kan batteriet understøtte bilens øvrige strømforsyning.

 • Rigelig med plads til fem

  Kabinen i en Tucson er stor, virkelig stor. Der er rigelig plads til fem personer i de bløde sæder. Og bagagerummet? Her er der plads til op til 513 liter, og endnu mere, hvis bagsæderne lægges ned.

 • Kæmpe soltag

  Ønsker du det, kan din Tucson udstyres med et kæmpe soltag, der gør kabinen endnu større og øger køreglæden endnu mere – både for chaufføren, men måske i endnu højere grad for passagererne.

Fremtiden er nu – og den er elektrisk
(og faktisk med dansk fingeraftryk).

Gennem flere år har Hyundai målrettet arbejdet på at udvikle markedets bredeste udvalg af elbiler. Det er et arbejde, der fortsat er i gang. Og det går stærkt. Nye modeller er på vej i 2019 – blandt andet brintbilen Hyundai NEXO, der er opkaldt efter den bornholmske by Nexø, og som indeholder mange danskudviklede teknologier. Så hold øje med Hyundai og de mange muligheder, du har for både at gøre noget godt for miljøet og nyde køreglæden i en elbil.


  


* Prisen er inkl. standardopsætning af en ladestander fra Clever, samt ladekabel. Værdi kr. 9.898,-. Vilkår for standardopsætning kan ses på clever.dk. Kræver oprettelse ifb. med køb af ny KONA electric og IONIQ electric. Ønskes ikke ladestander, frafalder rabatten. Benyttelse af ladestander kræver abonnement kr. 599,- pr. måned. Gebyr for nedtagelse af stander ved fraflytning skal påregnes. Pris afhængig af installation.