System Error

 
 


 
Oplev den hos din forhandler allerede i dag

Hyundai i30 stationcar
Pris pr. 3. okt. fra kun kr. 207.151,-

 

i20 Fresh er en stilsikker og veludstyret kampagnemodel.     i20 Fresh er en stilsikker og veludstyret kampagnemodel.

  
Hyundai i30 Stationcar

Danmarks nye familiebil er landet

Hyundai i30 stationcar er vores nyeste familiefavorit på vejen. Modellen er et veldrejet bevis på, at høj sikkerhed, topmoderne udstyr og smart design sagtens kan gå hånd i hånd, når du skal vælge bil med plads til hele familien. På denne side kan du komme helt tæt på Hyundai i30 stationcar. Du kan også blive klogere på dine finansierings- og forsikringsmuligheder og finde din egen lokale Hyundai-forhandler, der kan booke en gratis prøvetur til dig.


Kompromisløs sikkerhed

Den nye Hyundai i30 stationcar er skabt med kompromisløs sans for sikkerhed. Med sin stærke konstruktion i ultra-højstyrke stål og en imponerende vifte af avancerede sikkerhedsløsninger som standard i alle modeller, er du og din dyrebare last godt kørende. 

 

Du får bl.a. som standard:

  • Automatisk nødbremse
  • Træthedsovervågning
  • Vognbaneassistent
  • Highbeam assist

Hyundai i30 Stationcar

I30 stationcar

Lån fra 2.109 kr./md.

Finansieringseksempel: i30 stationcar 1,0 T-GDi 120 Life
Ydelse: 2.109 kr./md.
Udbetaling: 42.207 kr. 
Samlet betaling i perioden: 202.737 kr.

 

Ovenstående priseksempel er baseret på en købspris inkl. lev. på 211.031 kr. og en løbetid på 96 mdr. Saml. kreditomk.: 33.681 kr. Fast rente: 2,01%. Nominel rente: 1,99%. ÅOP: 4,70%. Finansieringstilbuddet gælder til 30.11.2017. Kræver kreditgodkendelse og kaskoforsikring. Tilbydes i samarbejde med Hyundai Finans. 
Vores services

Hyundai i30 Stationcar

Serviceaftale fra 329 kr./md.

Med en Hyundai Serviceaftale betaler du en fast månedlig ydelse, som matcher din bil og det antal kilometer, du kører om året. Til gengæld slipper du for uforudsete omkostninger og kan frit køre til de fastlagte serviceeftersyn på dit autoriserede Hyundai-værksted.

 

Hyundai i30 Stationcar

Forsikring fra 373 kr./md.

I samarbejde med Gjensidige Forsikring tilbyder din lokale Hyundai-forhandler en god og konkurrencedygtig bilforsikring af din Hyundai i30 stationcar. Fra kun 373 kr. om måneden.


i20 Fresh er bl.a. med aircondition og Bluetooth.

Hyundai i30 Stationcar

Book en prøvetur

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores forhandlere og få en prøvetur i en Hyundai. Hvis du vil undgå ventetid, så anbefaler vi, at du booker prøveturen på forhånd - og meget gerne online.


Hyundai i30 Stationcar

Find forhandler

Se hvilken Hyundai-forhandler, der ligger nær dig.
i20 Fresh er bl.a. med aircondition og Bluetooth.

5 års garanti uden kilometerbegrænsning

 

 

Hyundai i30 stationcar har 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Det er en garanti, ingen andre bilmærker kan matche. 

5 års garanti uden kilometerbegrænsning er gældende for biler, der oprindeligt er solgt af en autoriseret Hyundai-forhandler til en slutkunde, som beskrevet i garantihæftet under ”Hyundai’s garanti bestemmelser”, som kan læses på www.hyundai.dk/mediecenter/manualer.

 Hyundai i30 Stationcar

Hyundai holder dig opdateret

Tilmeld dig nu og vind et lækkert hotelophold til en værdi af 3.000,-

Tilmeld dig hyundais nyhedsbrev og vind et ophold på comwell