System Error

 
 

Køb Hyundai

Her kan du finde aktuelle kampagner og tilbud på Hyundai modeller.

Bemærk, at der oftest er tale om et begrænset antal biler.


Bygget til alle os heroppe

En Hyundai er bygget til at blive udfordret og levere både køreglæde, komfort og sikkerhed uden at skele til hverken vejr eller vind. Se de fem spænde kampagnemodeller med masser af udstyr og avanceret sikkerhedsfunktioner som gør kørslen mere sikker og behagelig.


Læs mere om Hyundai Nordic Edition her >>


Opgradér din daglige bilglæde med Hyundai Privatleasing

Med Hyundai privatleasing kan du læne dig tilbage, nyde turen med din familie i en bil fra Hyundai og slippe for bekymringer om dyre billån, uventede udgifter til service og et irriterende værditab, når du på et tidspunkt skal sælge.


Læs mere om Hyundai privatleaing her >>


Lidt mere indlandsis til børnene.

IONIQ er både en klimavenlig og familievenlig bil på én gang. Ja, du læste rigtigt. IONIQ er skabt til alle, der gerne vil gøre noget aktivt for miljøet.  
Priserne starter ved 254.995 kr., og allerede på første tur vil du opleve en dramatisk forbedring af din brændstoføkonomi.


Se mere om Hyundai Klimarabat her >>


Miljøvenlige biler til omgående levering.

Lige nu har vi stort udvalg af miljøvenlige biler klar til omgående levering.


Se alle varianter her >>


Byt til mere frihed. Byt til SUV.

Hyundai har et bredt udvalg af familievenlige SUVer; lige fra den store og rummelige Tucson og videre til den populære – og frem for alt – prisstærke KONA. Og ikke nok med det, så leveres Tucson som mild hybrid – og KONA findes i en helt ny og 100% elektrisk version.


Se mere om Hyundai SUV her >>


Byttebil

Er du nysgerrig på, hvad din nuværende bil er værd? Indtast informationer om din bil via vores vurderingsmodul, og få en estimeret værdi som du kan videresende til din lokale forhandler, hvis du ønsker videre kontakt.


Læs mere her >>


Favorabel finansiering. Ny bil med kr. 0,- i udbetaling

Hos Hyundai tilbyder vi konkurrencedygtig finansiering igennem Hyundai Finans. Nu kan du også vælge at købe ny bil med kr. 0,- i udbetaling.


Læs mere her >>