Hyundai KONA Electric oplader ved ladestander på parkeringsplads mennesker venter ved kantsten

Det siger ejerne af elbiler

Hvis du ikke allerede ejer en elektrisk bil, kan en hverdag med opladning måske lyde besværlig. Men i dag er elektriske biler så udbredte, at det hele tiden bliver nemmere at være elbilsejer. Her på siden kan du læse, hvad nogle af ejerne fortæller om at køre elektrisk.

IONIQ 5

Hyundai bilejer venter på IONIQ 5 lader op ved ladestation

"Det er på alle punkter en positiv oplevelse for os at køre på strøm, og jeg må indrømme, at ladehastigheden er helt i top med IONIQ 5. Vi havde cirka seks ladestop over de 1.340 kilometer på turen til Østrig, og vi holdt ikke i kø til ladning én eneste gang."

Tue

 

Læs artikelByg IONIQ 5

Bilejer stående ved deres IONIQ 5

"Vi skal altid et eller andet, hvor vi skal have en trailer på, om det så er en hestetrailer eller en almindelig trailer, så har det været et ret stort issue for os, at den skal kunne trække noget…," forklarer Anick og Morten supplerer med et smil: "…og det kan den! Det er der ingen tvivl om…"

Anick og Morten

 

Læs artikelByg IONIQ 5

Glade bilejer stående ved deres IONIQ 5

”Selvom vi ikke har egen lademulighed, fordi vi bor i et byhus, så fungerer det egentlig fint. Jeg lader måske 2 gange om ugen, hvor jeg kører ud til en lynlader, som er tæt på”, siger Christian, og Winnie fortsætter: ”Vi er langt under det halve af, hvad vi bruger på brændstof normalt. Og det kan da mærkes økonomisk – helt sikkert!”

Winnie og Christian

 

Læs artikelByg IONIQ 5

Hyundai bilejer ved deres IONIQ 5 i sort

”En elbil - og især IONIQ 5 - er nem og meget behagelig at køre, meget støjsvag, god for klimaet, og så er det bekvemt, at man altid har en bil, der er fuldt ladet om morgenen, så man ikke skal forbi en tankstation. Det er virkeligt nemt at styre opladningen af bilen og indstille den til opladning om natten, hvor elprisen typisk er lavest.”

Martin og Mette

 

Læs artikelByg IONIQ 5

KONA Electric

Tillad cookies, for at se denne video

Se med når Marlene og Anders fra Kolding fortæller om deres KONA Electric, som de har kørt 20.000 kilometer i på blot 6 måneder. 

Læs artikel

Udtalelser fra andre KONA Electric-ejere

KONA Electric med cykelholder holdende i skovområde

”Jeg må sige, at min skepsis er skudt i sænk. KONA'en er ren køreglæde, støjsvag og spækket med udstyr, og selv med det lille batteri lader jeg gennemsnitligt kun op en gang om ugen. Har man ikke mulighed for ladeboks hjemme, er det stadig nemt at lade op på de mange offentlige ladestationer, f.eks. mens man er inde og handle. Jeg er blevet “omvendt”, og skal aldrig have en benzinbil igen. Til dem der stadig er i tvivl, kan jeg kun sige: Prøv det, du vil ikke fortryde det!”

Charlotte fra Farum

KONA Electric baglygte

”På intet tidspunkt har jeg følt mig begrænset af en elbil. Jeg sammenligner det blot med, at man aldrig ville sætte sig bag rattet i en diesel/benzinbil uden at tjekke, om der er brændstof på. Det er nemt at “tanke“, uanset om det er ude- eller hjemmeopladning, man foretager.”

Malene fra Ringsted

KONA Electric i blå

”Vi har på 6 mdr. kørt ca. 19.000 km med lidt planlægning på lange ture. F.eks. Vordingborg til Skagen med en pause/opladning ved Randers – en pause, som man nok ville holde uanset hvilken bil, man kørte i.”

Kaj fra Vordingborg

Hyundai KONA Electric med trailer

”Man kan ikke sammenligne en elbil med en almindelig bil. Det skal prøves. Min kone kører 140 km hver dag i bilen, og nyder hvor let det er, og at der ikke længere skal tankes. Bilen er hurtig, og ligger godt på vejen, og så er det lækkert med adaptiv fartpilot på de trafikkerede veje. Vi har haft bilen siden april, og i starten af november passerede vi 25.000 km. Bilen var tænkt som bil nr. 2, men er i dag bil nr. 1. Har kun skulle lade den op to gange uden for hjemmet.”

Michael fra Brejning

Tillad cookies, for at se denne video

Se med når Jørgen fra Vejle deler ud af sine erfaringer som KONA Electric-ejer.

Byg KONA Electric

Hvad vil du læse mere om?

Hyundai elbiler

Hyundai elbiler

Se udvalg
Rækkevidde

Rækkevidde

Læs mere
Opladning

Opladning

Læs mere
Byg din egen elbil

Byg din egen elbil

Byg bil